Gråt & Lycka!

Inlägget innehåller reklam genom annonslänk för Nelly

Hej och hallå!

Jag sladdar in här denna tidiga morgon och säger hej! Igår hade vi en riktig ”fullt upp” dag. Vi startade dagen med att åka till Sthlm. Tony hade möte på förmiddagen och sen tog vi en eftermiddag med Stockholmshäng.

Jag och Milo startade med Pokémonjakt. Ett tag var det superinne, sen försvann det och nu är det tillbaka igen. Inte mig emot, jag gillar att man får gå runt och kika samtidigt. Solen fullkomligen vräkte sig över ett lugnt Sthlm när vi började. Så mysigt att strosa omkring med Milo och prata om ditten och datten.

Vi satte oss utanför Grand Hotel och kikade på båtarna och hade det hur mysigt som helst. Jag är så glad för att jag blivit bättre på att leva i nuet. Att verkligen vara där vi är just då. Igår när vi satt just här så log jag inombords för att jag fick vara så lycklig just där och då. En fantastisk känsla som spred sig i hela mitt bröst. Kanske tycker du att jag låter töntig eller överdriven men jag lovar att livet blir bättre när man tillåter sig att vara bara jättelycklig såna där korta stunder. Min ångestproblematik och mitt katastroftänk har mycket handlat om att jag inte tillåtit mig att vara lycklig och glad. Då har jag varit rädd för att något kommer hända, ja om jag vågar vara lycklig. Låter helt sjukt, jag vet, men det är som en tvångstanke som inte vill lämna hjärnan. Som att det är bättre att vara beredd på hemska saker än att inte vara det. Och sitter jag här nu och är lycklig så kanske något hemskt kommer hända. Som jag sa, helt sjukt.

Men nu äntligen så låter jag som sagt den där varma lyckokänslan bubbla inom mig och jag tillåter mig att verkligen känna lyckan i mitt hjärta. Gråter nästan nu när jag skriver om det, men det är så stort för mig det här. Tänk att det tog så lång tid att komma hit.

Nästa utsiktsplats var här. Jag tror det var ett gym han hittade här. Ett ställe där Pokémons kan evolva eller vad det nu heter? Magisk plats!

Sen jagade vi igen. Steg efter steg och meter efter meter. Till slut så öppnades ägget som han förtjänade ihop med promenaden. Ja det där med Pokemons är som en hel värld.

Här stod vi sedan och väntade på att Tony skulle komma efter sitt möte.

Nästa plats att besöka blev Rosendals trädgård. Åh åk dit om du har möjlighet, det är så himla mysigt där. Stora grönområden, god mat och gott fika (mycket ekologiskt), lekplats för barn och massor med fina växter att titta på.

Här satt vi länge och bara njöt. Jag åt en sparrissallad och Milo och Tony åt en varsin varmrökt lax. Sen hann vi också med en fika innan vi gick vidare. Många sitter på filtar här och myser, man sitter under maaaassor av äppelträd.

Efter att vi kom hem så bokade vi bord nere vid hamnen för lite mat och mys. Det var trubadurkväll där och borden stod med betryggande avstånd och så får man vara ute. Då känns det ok och tryggt tycker jag.

Fick så många frågor om mina Solglasögon (<länk), älskar dom! Gillar att de är så stora och att de sitter så jätteskönt på. Ett australiensiskt märke som jag första gången såg när Therese Lindgren hade ett par assnygga solglasögon i en av sina videos.

Jahapp, dags att ta tag i dagen. Ska ge mig ut på en promenad här. Funderar på att kanske försöka börja småjogga igen. Förra gången fick jag så himla ont i ryggen av det men jag tänker om 22 kilos viktminskning kanske hjälpt mot det? Vi får se hur jag känner? Blir så otroligt inspirerad av Tony, ska berätta mer om det senare.

Men du, idag är det FINFREDAG. Så härligt va? Ha nu en fin dag så hörs vi sen.

Kram Nina

292
Subscribe
Notify of
guest

21 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Berit
Berit
4 years ago

Som sagt jag beundrar er förmåga att göra små utflykter och fånga dagen! Klokt av dig att våga vara lycklig i stunden. Ser ut som du har så sköna skor, var har du hittat dom?
Finfredan är igång och jag ser med glädje fram emot en somrig helg 🙂

niiinis
niiinis
Reply to  Berit
4 years ago

Ja vi trivs verkligen att göra våra små utflykter, det förhöjer verkligen vardag och livet! ❤️❤️❤️ Skorna är från Lager 157, ha en skön helg! 🥰

Anna
Anna
4 years ago

Du är så snygg jag orkar inte ☺️

niiinis
niiinis
Reply to  Anna
4 years ago

Men fina, tack snälla snälla du. ❤️❤️❤️

Jenny Blomkvist
Jenny Blomkvist
4 years ago

Det låter som en toppendag Nina! 🙂 Mvh Jenny.

niiinis
niiinis
Reply to  Jenny Blomkvist
4 years ago

Ja det var så mysigt, i morse när Milo vaknade så sa han: Vilken mysig dag vi hade igår. Att få en 11 åring att säga det om en helt egentligen ”vanlig” dag är härligt. ❤️

Jenny Blomkvist
Jenny Blomkvist
Reply to  niiinis
3 years ago

🙂🙂

Jenny Blomkvist
Jenny Blomkvist
Reply to  niiinis
3 years ago

Vad roligt 🙂

Sofia
Sofia
4 years ago

Kul att ni hade en mysig dag i Stockholm.

Jag är också så impad av Tony 💪🏻 Har själv börjat promenera dagligen, målet är att börja springa men är för tung just nu känner jag. Du sa att Tony vägde rätt mycket när han började, men började han springa direkt eller hur gjorde han? Supertacksam för tips 🙏🏻

niiinis
niiinis
Reply to  Sofia
4 years ago

Grejen är att han började jogga rakt av. 116 kilo tung men han joggade och lufsade det han orkade i början. Sen utökade han bara och tog längre och längre rundor och sprang snabbare och snabbare. Lycka till, jag hejar på dig! ❤️

Sofia
Sofia
Reply to  niiinis
4 years ago

Åh, tack snälla för pepp 💕. Idag vågade jag mig på att jogga en liten bit, och det gick! Tänker att jag nu försöker varva joggning/promenad. Ni två är min största inspiration, som visar att det går att komma i form utan att lägga stora pengar på PT och gym. Tack 🙏🏻 Önskar er båda en härlig helg ☀️🌼

Lena
Lena
4 years ago

Åh så härligt ni ser ut o haft det! Så snygg klänning du har var kommer den ifrån?

niiinis
niiinis
Reply to  Lena
4 years ago

Ja det var sååååå mysigt! Min klänning är från Lager157. Svinbilliga och sååå sköna! ❤️

Amanda
Amanda
4 years ago

Åhhh Nina största tack för påminnelsen om att tillåta sig känna lycka <3 Det må låta konstigt och fånigt för många, men jag förstår e x a k t vad du menar. Jag har en sån galen katastrof-tänkarhjärna som trycker i mig just samma tvångstanke - att jag aldrig vågar slappna av och känna mig lycklig "för det förtjänar ju inte jag" och "nu måste ju något dåligt hända för att denna bra saken hände mig och att jag kände mig glad".

Vet ju själv att det låter knäppt och det är så elakt mot sig själv att trycka ner sig på det här viset. Lättare sagt än gjort att ändra på det dock. Men jag har också blivit bättre som tur är efter år av träning. Ibland faller man tillbaka lite, men det är så perfekt att bli påmind om det. Nu ska jag bannemig försöka njuta av fina stunder och tillåta mig känna lyckan i bröstet.

Anna
Anna
4 years ago

Vad du ser lycklig ut! 😍

Therese
Therese
4 years ago

Är exakt så som du var tidigare, med tänket. Får jag frågan hur det är med oss så vågar jag inte svara att det är bra, för då är jag rädd att vi ska vara sjuka när vi vaknar nästa dag. Vidskeplig har jag tänkt, men kanske är det så att jag inte tillåter mig själv att må bra. Har fått höra det av andra, men förstår inte att det är möjligt att göra så mot sig själv (och andra)? Alla vill väl må bra.

niiinis
niiinis
Reply to  Therese
4 years ago

Exakt så….. det finns saker jag t ex inte skrivit på bloggen för att det kanske gör så något händer oss. När jag känt lycka så har jag nästan slagit ned det för att jag inte vågat…. så himla sorgligt. Vidskeplig är nog inte det du är, du tillåter dig inte att må bra eller vara lycklig för att man inte tycker att man förtjänar det. Men du, precis som alla andra, ska också få må bra och vara lycklig! ❤️❤️❤️

Therese
Therese
Reply to  niiinis
3 years ago

Nu hände en sån där grej som späder på det där. Samtal från förskolan om att dom skickar hem magsjuka barn på löpande band. Känns som att det är bara för att jag precis börjat andas ut och faktiskt se fram emot en midsommar med rekordbra väder. Och ångesten alltså.. nä fy.

niiinis
niiinis
Reply to  Therese
3 years ago

Kärlek till dig, vi har ju skrivit på Instagram nu….. försök ta in det jag skrev. Kramar ❤️❤️❤️

Mamma M
Mamma M
4 years ago

Låter som en härlig dag. Känner igen det där med katastroftankar och att inte tillåta sig vara lycklig. Jobbar på det, men det är svårt. Svårt att bryta mönster.

niiinis
niiinis
Reply to  Mamma M
4 years ago

Jag vet, det är jättesvårt. Men med övning och när man märker att inget händer bara för att jag är lycklig så blir allt så fantastiskt mycket bättre! Kram ❤️

Nästa inlägg

Enklaste Sommarlovstårtan

21
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x