ANNONS

Gråt & Lycka!

/

Inlägget innehåller reklam genom annonslänk för Nelly

Hej och hallå!

Jag sladdar in här denna tidiga morgon och säger hej! Igår hade vi en riktig ”fullt upp” dag. Vi startade dagen med att åka till Sthlm. Tony hade möte på förmiddagen och sen tog vi en eftermiddag med Stockholmshäng.

Jag och Milo startade med Pokémonjakt. Ett tag var det superinne, sen försvann det och nu är det tillbaka igen. Inte mig emot, jag gillar att man får gå runt och kika samtidigt. Solen fullkomligen vräkte sig över ett lugnt Sthlm när vi började. Så mysigt att strosa omkring med Milo och prata om ditten och datten.

Vi satte oss utanför Grand Hotel och kikade på båtarna och hade det hur mysigt som helst. Jag är så glad för att jag blivit bättre på att leva i nuet. Att verkligen vara där vi är just då. Igår när vi satt just här så log jag inombords för att jag fick vara så lycklig just där och då. En fantastisk känsla som spred sig i hela mitt bröst. Kanske tycker du att jag låter töntig eller överdriven men jag lovar att livet blir bättre när man tillåter sig att vara bara jättelycklig såna där korta stunder. Min ångestproblematik och mitt katastroftänk har mycket handlat om att jag inte tillåtit mig att vara lycklig och glad. Då har jag varit rädd för att något kommer hända, ja om jag vågar vara lycklig. Låter helt sjukt, jag vet, men det är som en tvångstanke som inte vill lämna hjärnan. Som att det är bättre att vara beredd på hemska saker än att inte vara det. Och sitter jag här nu och är lycklig så kanske något hemskt kommer hända. Som jag sa, helt sjukt.

Men nu äntligen så låter jag som sagt den där varma lyckokänslan bubbla inom mig och jag tillåter mig att verkligen känna lyckan i mitt hjärta. Gråter nästan nu när jag skriver om det, men det är så stort för mig det här. Tänk att det tog så lång tid att komma hit.

Nästa utsiktsplats var här. Jag tror det var ett gym han hittade här. Ett ställe där Pokémons kan evolva eller vad det nu heter? Magisk plats!

Sen jagade vi igen. Steg efter steg och meter efter meter. Till slut så öppnades ägget som han förtjänade ihop med promenaden. Ja det där med Pokemons är som en hel värld.

Här stod vi sedan och väntade på att Tony skulle komma efter sitt möte.

Nästa plats att besöka blev Rosendals trädgård. Åh åk dit om du har möjlighet, det är så himla mysigt där. Stora grönområden, god mat och gott fika (mycket ekologiskt), lekplats för barn och massor med fina växter att titta på.

Foto: © Nina Hermansen

Här satt vi länge och bara njöt. Jag åt en sparrissallad och Milo och Tony åt en varsin varmrökt lax. Sen hann vi också med en fika innan vi gick vidare. Många sitter på filtar här och myser, man sitter under maaaassor av äppelträd.

Efter att vi kom hem så bokade vi bord nere vid hamnen för lite mat och mys. Det var trubadurkväll där och borden stod med betryggande avstånd och så får man vara ute. Då känns det ok och tryggt tycker jag.

Fick så många frågor om mina Solglasögon (älskar dom! Gillar att de är så stora och att de sitter så jätteskönt på. Ett australiensiskt märke som jag första gången såg när Therese Lindgren hade ett par assnygga solglasögon i en av sina videos.

Jahapp, dags att ta tag i dagen. Ska ge mig ut på en promenad här. Funderar på att kanske försöka börja småjogga igen. Förra gången fick jag så himla ont i ryggen av det men jag tänker om 22 kilos viktminskning kanske hjälpt mot det? Vi får se hur jag känner? Blir så otroligt inspirerad av Tony, ska berätta mer om det senare.

Men du, idag är det FINFREDAG. Så härligt va? Ha nu en fin dag så hörs vi sen.

Kram Nina

21

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00