Antikroppstest och Trosa

Innehåller annonslänk genom reklam för H&M

Godmorgon vänner!

Söndag in the house. Idag ska jag ta tag i hemmet och snygga till lite, det är bra med någon regnig dag för då får man lite måsten inomhus fixade. Så skönt ju! Men sen behöver inte regnet bli långrandigt, tyvärr är det nog just det de blir nu men vad tusan. Hörde något om att i slutet på nästa vecka skulle det börja ordna upp sig igen.

Ja den där morgonpromenaden vi påbörjade igår blev en blöt historia. Men det var rätt skönt det med faktiskt. Regnet piskade i ansiktet och jag har fått för mig att det är bra för huden. Haha….

Efter dusch och fix gav vi oss av mot husläkaren för att ta antikroppstest. Här i vår småstad får man inte ta på ungdomar och barn under 16 år så det blev bara jag och Tony som tog.

Hon sa att hon använde babynål på mig då jag tycker det är lite obehagligt. Någon skrev på Instastory att det inte finns något sådant, aja…. det kändes i alla fall absolut ingenting så någon smal nål var det ju helt klart.

Nu får vi se om vi haft det? Jag tror inte det då vi varit så försiktiga i vår men vill ändå kolla så man vet hur man ska fortsätta förhålla sig? Hörde talas om 2 som hade antikroppar men inte ens varit sjuka här i vår småstad så som sagt, man vet ju inte. Inom kort får vi veta!

Efter antikroppstest blev det ett besök på torget för glass.

Eftermiddagen visade sig bli en spontantripp till Trosa med våra vänner Helena och Mats och kidsen. Såååå fint i Trosa! Gud hur har jag missat det?

Gjorde ett besök på härliga Bomans Hotell och fick dricka kaffe ur den snyggaste koppen jag sett. De finns tydligen på H&M Home, du hittar dom HÄR. Dessa bara måste införskaffas!

Vi strosade runt i hamnen och kunde verkligen se hur den här lilla staden är fantastiskt en solig dag/kväll. Måste åka dit igen! 🥰

På vägen hem bjöds vi på en broöppning och den mest magiska himlen jag sett! Wow! 💕🙌🏻

Jahapp, idag väntar ett litet kalas för en av mina svägerskor. Sen blir det nog mest en hemmadag som sagt. Hemmet behöver lite kärlek. Är lite sugen på att baka också då jag inte hann det igår.

Ha nu en mysig söndag så hörs vi lite senare!

Kram Nina

61
Subscribe
Notify of
guest

10 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lena mari
Lena mari
4 years ago

Undrar vad du har för storlek på din fina topp?:)

niiinis
niiinis
Reply to  Lena mari
4 years ago

Jag har 36/38 på min. ❤️

Mona Lisa Lundqvist
Mona Lisa Lundqvist
4 years ago

Finns babynål men den kallas butterfly och ser ut dom en fjäril. Vi använder den till småbarn, rädda, och svårstuckns med sköra kärl.

niiinis
niiinis
Reply to  Mona Lisa Lundqvist
4 years ago

Jahaa, där fick jag ju svar på min fundering. Tack! ❤️

Agneta
Agneta
4 years ago

Att strosa i Trosa är aldrig fel, såå vackert!🌞

niiinis
niiinis
Reply to  Agneta
4 years ago

Haha 😂 Ja men verkligen!

Sofia
Sofia
4 years ago

Trosa är jättemysigt. Min favorit är Marsipangården. Testa nästa gång. Kolla även in Saltå Kvarn som ligger i Järna. Gick loss i deras butik sist jag var där. Fick kompensera all marsipan med lite nyttigare grejer 😂

niiinis
niiinis
Reply to  Sofia
4 years ago

Tack för tips! ❤️

Marita Kajic
Marita Kajic
4 years ago

Hej! Kul att följa dig på bloggen. Jag undrar var du köpt din camojacka ifrån?

niiinis
niiinis
Reply to  Marita Kajic
4 years ago

Den är från Cream. 👍🏼🥰 Tack för fina ord! ❤️

Img 1689.jpg

Nästa inlägg

Frasig RABARBERKAKA

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x