Ljuvliga dagar

Godmorgon! ❤️

Här är vi vakna sedan halv 8. Sovit lite krattigt igen så inatt tittade jag klart på min favvoserie ”The Morning Show” med Jennifer Aniston bl a. Den var såååå bra! Se den om du kan, går på Apple TV.

Igår fick jag äntligen komma ut på en promenad igen. Här ser ni skylten som vi missade ta bild på innan vi gick ut och gick. Vi gick typ i cirklar men fick ihop 50 minuter i alla fall, gick väl samma varv om och om tror jag. Idag går vi efter den blåa slingan och inte den röda som igår. 😅

Milo fick en donut av våra vänner som var här och käkade med oss i förrgår. Den var med på stranden igår och den avnjöts av både ung….

…..som gammal. 😇 Najs ju, bra träning för nacken också om man måste sitta sådär.

Strandhäng igår också, älskar och sitta i dessa små bunkers. Man är helt avskild från andra och så blåser det inte lika mycket där.

En badpaus under en handduk med tiktok. Mammor får tydligen inte starta tiktok har jag hört 😏, annars tycker jag det är ett kul format.

Vid kl 15 packar man om och går till After beachen. En kylväska, lite snacks och stolar. Milo varvade bad med kickbike.

Det blev kvällsåkning på kick-bike banan. Mysigt att sitta där och se när solen sakta går ner. Vi lagade en jättegod lax som vi åt igår, du ska få recept på den idag.

Jahapp, dags att klä på sig promenadkläderna och ge sig ut i rätt spår idag då.

Vi hörs senare, kom ihåg att jag uppdaterar Instagram story flitigt, du hittar den HÄR. (Story är de små klippen som du kan titta på när du klickar på min profilbild på Instagram).

Kram Nina

65
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Maria
Maria
3 years ago

Hej och tack för en mysig blogg! Måste fråga om du har köpt dina snygga Cellbes-sandaler i år, hittar dem inte på hemsidan?🌸Kram

niiinis
niiinis
Reply to  Maria
3 years ago

Ja dom beställde jag för bara någon vecka sedan, dom borde finnas kvar. Kram

Img 2201.jpg

Nästa inlägg

CHILIHAMBURGARE

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x