Robert Wells på Garpenbergs Slott

Godmorgon raringar!

Äntligen tillbaka på bloggen. Nu ska jag berätta om våra dagar.

I förrgår var det äntligen dags för vårt inbokade dygn på Garpenbergs slott. Robert Wells skulle ha en intim spelning och i det ingick också 3 rätters middag. Vi bokade också in att sova kvar och få frukost. Älskar detta fina slott som ligger i södra Dalarna.

Vi blev uppgraderade till en liten svit pga en avbokning, mysigt ute i den norra flygeln. Fanns t.o.m en kakelugn på rummet.

Vi lyssnade på lite musik ute i rummet innan vi gick till slottet för ett glas.

Vi satt och mös i ett par timmar, skönt att bara vara vi och få sitta och glo. När man varit ihop i hundra år som vi har så behöver man inte alltid prata, även om vi två pratar väldigt mycket när vi väl får vara själva, men många är rädda för det där att sitta tysta tillsammans. Kanske för att det känns som att man inte längre har något att prata om, så kan det ju vara givetvis men det kan också vara så att man är så bekväm i varandras sällskap så det kan vara skönt att bara vara i det, man behöver inte alltid prata. Jag kan tycka att det är jätteskönt! Jag som alltid tyckt att tystnad är obehagligt….

Efter vårt glas så gick vi till vårt rum och fixade oss inför middagen. Jag hade ju nästan glömt mina älsklingsskor från Carine och blev så glad när jag hittade dom i min WIC.

Vi fick ett mysigt bord, ett litet rum bara för oss där ovanför trappan. Fint dukat var det också. Jag älskar ju att komma till vackra färdigdukade bord, det är höjden av lyx!

Vi avnjöt en ljuvlig middag och satt i över 2 timmar och bara hade det så jäkla mysigt. Ibland så klickar det bara så himla bra och man får till det så härligt och fint tillsammans. Gud så kär jag kan bli i min karl då…. det är tur man får de där stunderna för frågar du mig när jag har pms och han betett sig som ett pucko så är det annat ljud i skällan. Haha…. men så är det ju. Livet tillsammans är ju inte alltid rosor, man har perioder som känns uppförsbacke och tungt men den mesta av tiden är det ju bra om det känns fint och bra. Då tror jag man är på rätt spår i sin relation.

Sedan var det dags för den alldeles ljuvliga lilla intima konserten, jag och Tony hamnade längst fram i rummet och fick sitta typ 2,5 meter från pianot. Så lyxigt! En superfin konsert som startade med att Robert Wells spelade Chopin. Jag grät, det var så himla fint!

Han spelar ihop med sin fru Maria och hon är magisk. Rösten, hennes utstrålning och hennes kontakt med publiken. Så härligt! Han som stod med ståbasen var ju bara för härlig också. En superhärlig kombo och vi kastades mellan rock, ballader och klassiskt. Till slut så stod alla upp och klappade och sjöng med. Så coolt!

John som äger slottet tillsammans med Cilla var med och spelade på slutet. Då blev det rockigt värre alltså, vilket drag det blev.

Vi satt vid egna bord med betryggande avstånd ifrån varandra. Jag kände mig trygg hela tiden, det var verkligen jättebra anordnat.

Efter konserten gick jag och fotade lite på slottet. Det är så himla fint överallt och jag bara älskar alla detaljer som finns.

Morgonen startade vi med att gå ut på en promenad. Ni som följer mig på Instagram kunde se att jag blev lite skrämd i skogen. Haha….. gud så rädd jag blev av prasslet.

Efter promenad tog vi en dusch och sen väntade världens godaste frukost. Jag slog till på allt och lite till. Älskar ju hotell/slottsfrukost.

Efter frukosten så gick vi runt lite runt slottet. Ville liksom suga i mig allt innan det var dags att åka hem igen. Solen sken så himla vackert precis just då. På något konstigt sätt så blir jag så lugn på såna här platser, det känns fint inne i hjärtat och i själen. Det är därför jag brukar säga att jag nog bott eller levt på ett slott i ett tidigare liv. 😀

Sen blev det dags att åka hemåt igen. En fin upplevelse, glad att jag bokade in det åt oss.

Nu ska jag nog baka en kaka, fick lite bakcraving. Vi hörs senare!

Kram Nina

101
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Elisabeth
Elisabeth
3 years ago

Studsade till på datumet på menyn, stod onsdag 31 juli men det datumet är ju idag fredag😊.

Peter Erinder
Peter Erinder
3 years ago

Fina bilder ,och fin text! Kul att träffa er!👍😀 peter

niiinis
niiinis
Reply to  Peter Erinder
3 years ago

Så kul att träffa er också! Kul att du kikade in. 👍🏼😀

Eva
Eva
3 years ago

verkar vara ett himla trevligt o mysigt ställe att koppla av på o fina bilder,förstår att ni hade det bra där, funderade också på datumet på menyn o undrade lite vilket år är det i år ha ha

Nästa inlägg

Falukorvsgratäng

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x