Jo men en bra dag!

Innehåller annonslänkar genom reklam för Matsmart

Gokväll finisar!

Nu har jag landat i soffan igen, idag var det kompishäng för Milo och vi hade en sån fixa med saker dag. Vi tog med kidsen sen för att äta lunch på stan.

Vi testade en ny restaurang här i småstaden. En grekisk restaurang. Älskade verkligen deras utestolar, så sköna och sitta i också. Man kanske skulle frågat var dom är ifrån?

Efter lunchen åkte vi mot Uppsala. Träffade en av oss där, så kul när ni kommer fram och säger hej.

Vi hade lite ärenden där men vi hann med lite fika och shopping.

Köpte bl a en jättefin topp. En träningstopp som det var halva priset på.

Idag kom min beställning från Matsmart, du vet där man hjälper till att minska matsvinnet. Mycket bakgrejer blev det och också lite gotta. Har en gömma här hemma där jag brukar ställa allt ”gotta” så inte den lille i familjen går och gottar sig till höger och vänster. Den stora i familjen är lite samma gottegris så honom får man också hålla i. 😇😅 Det har hänt mer än en gång att saker som jag ska använda i bakning bara är borta när jag ska använda det…. då sitter han där i soffan och ser skyldig ut. Haha…. HÄR hittar du bra grejer till bakning. HÄR hittar du massor med snacks & godis till reducerade priser.

Här är kvällsmaten serverad. Haha… nä men ibland orkar man inte riktigt. Då får det bli te, macka och yoghurt med müsli och jordgubbar istället. Kan ju vara såååå gott det med.

Nä, nu gäspar jag så käkarna snart går ur led. Dags att lägga sig tillrätta.

Kram Nina

62
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Maria Nundahl
Maria Nundahl
3 years ago

Hej! Vilken härlig dag ni verkar ha haft! Jag har bestämt mig för att testa selleri, har läst allt du skrivit om detta och det verkar verkligen vara något för mig! Jag har googlat råsaftcentrifuger men blir inte klok på vilken jag ska köpa. Vill helst inte köpa en för dyr men inser att jag kandke måste. Vill att det ska gå snabbt och smidigt på morgonen. Har sett att du har Philips 1929/21..är du nöjd med den? Testat någon billigare? Hur mkt selleri köper du åt gånger? Funderar på hur länge den håller sig. Tänker att jag ska försöka köpa veckovis då jag brukar veckohandla på nätet. Min dotter är i riskgrupp så vi håller oss borta från affärer så gott det går, vill helst inte behövs ”nödhandla” selleri😂. Tack för att du är du! Kram

niiinis
niiinis
Reply to  Maria Nundahl
3 years ago

Helt rätt beslut. Jag är nöjd med min men den börjar ge upp nu efter 1 års konstanta juicande. Ska köpa en slowjuicer nu som ska vara ännu bättre.

Jag kan köpa en vecka åt gången, förvara i kylen bara så håller dom.

Lycka till! 😍

Ove Henry Svensson
Ove Henry Svensson
3 years ago

Jag önskar en underbar sommar och lycka till <3<3<34

<3 Så här sparar jag i corona krisen. Först går jag in på refunder och där jag återbäring på redan billiga Campadre <3

Refunder:
http://www.refunder.se/b/Spara50

Billig och gratis shoppingklubb Campadre: https://campadre.se/tipsa/7817?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=7817

Maria Nundahl
Maria Nundahl
3 years ago

Toppen! Tack för svar! Ha en fin dag😍

Nästa inlägg

Superbra hudtips!

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x