ÄNTLIGEN!

Godmorgon!

Ja jag hoppas jag får somna om en stund snart igen, tänkte ändå att jag skriver några rader innan jag försöker.

Igår blev det Måns Ols badhäng igen. Vi älskar det lilla stället och Milo deras hopptorn. Haha….

Vi satte oss på bryggan där det fläktade bäst. Där kände man inte av värmen på samma sätt. 31 grader igår hörni, fantastiskt vilken värme som strömmar emot oss nu.

Värdshuset bredvid är verkligen toppen. Där kan man njuta av både lunch och à la carte om man vill. Igår var mamma & pappa och syrran och hennes familj också där. Hela klanen var med.

På vägen hem fick jag ett sånt kräft-craving. Det var ju kräftpremiär igår så vi kvistade förbi ICA på vägen hem och köpte kräftor. Gjorde en ”fusk-VÄSTERBOTTENPAJ” med köpt glutenfri pajbotten. Ja jag brukar kalla det fusk då men egentligen har man ju gjort hälften själv. Toppen när man har lite bråttom och känner att man inte hinner pyssla med pajbotten. Kräftorna var svingoda! Vi köpte Pandalus färska turkiska kräftor och dom var som sagt supergoda! Lite små klor men det är smällar man får ta. Jag fick i alla fall ÄNTLIGEN sörpla kräftor medan Tony fascinerat tittade på. Han är fascinerad på riktigt tror jag för han ställer 100 frågor om hur det känns och hur det smakar och vad som är godast. Kanske för att han själv aldrig skulle äta det så är han fascinerad över hur jag kan? Haha…. Nej, han äter inte kräftor och Milo bara smakar lite. Så jag fick gotta mig alldeles själv. Gottade oss också med Black Bomber ost (favorit), comté ost, och annat smått och gott. Vi satt på altanen och myste och klockan var över 8 på kvällen så värmen var inte sådär galen då. En mysig lördag!

Receptet jag lovade igår kom ju aldrig in…. men idag så. Ska ställa mig och testa ett nytt recept på Chocolate chip cookies nu också, det kommer också in här framöver.

Får se vad resten av dagen bjuder på? Det står lite öppet så vi får se? Väderappen säger att det ska mulna på under eftermiddagen, well well…. det blir bra vilket som.

Hörs sen!

Kram Nina

50
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jeanette
Jeanette
3 years ago

Ha en fin dag!

niiinis
niiinis
Reply to  Jeanette
3 years ago

Tack snälla, detsamma till dig!

Sofia
Sofia
3 years ago

Klarar inte av att äta skaldjur. Med nöd och näppe räkor men då måste de vara skalade.

niiinis
niiinis
Reply to  Sofia
3 years ago

Åh vad synd, det som är sååå gott! 🥰

Img 0414.jpg

Nästa inlägg

Viken dag!

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x