Hur gick det så fort?

Godmorgon!

Idag är det Måndag och för Tony börjar allvaret denna veckan. Jag kör lite på halvfart fram till Milo börjar skolan igen. Den här veckan ska vi försöka mysa allt vi orkar och suga ur det sista ur sommarlovet. Milo ska börja väckas tidigare så nästa vecka inte blir en chock för honom, sakta men säkert ska man in i vardag och rutiner igen. Inte alls kul tycker vi men vardagen måste ju komma den också nångång – man kan ju inte ha semester hela livet.

Igår njöt vi av en Stockholmsdag, vi hade lite ärenden dit och passade sedan på att njuta av dagen. Vi började med en härlig lunch på Strandvägen 1. Jag åt en galet god räksallad, har ni vägarna förbi där nångång så testa den. Sååå god!

Vi strosade runt som riktiga turister igår och det var riktigt mysigt. Det var otroligt lugnt inne i stan. Knappt något folk eller bilar, kändes som alla var ute och njöt av den sista semesterdagen och solen.

Ser ni så folktomt? Riktigt kusligt men ändå skönt, Stockholm är ju annars fullbelamrat av folk. Vi åkte hemåt sen och då var trafiken lika lugn. Så skönt! En fin Söndag och riktigt mysig.

Idag är det allvar för Tony som sagt, Milo och jag kör lite lediga veckan så får vi se om vi får ihop någon mysig avslutning på sommarlovet till helgen sen. Så snabbt det gick? Det var ju nyss vi satt och Sommarlovsfikade med Milo. Å nu är den tiden förbi redan, hur gick det så fort? Känns som att man är lika förvånad varje gång. Haha….

Nä, dags att dra igång dagen här. Vi hörs lite senare.

Kram Nina

84
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Camilla
Camilla
3 years ago

Du är så himla vacker och passar i allt. Himla snygg klänning och dö snygga skor! Skorna från??

niiinis
niiinis
Reply to  Camilla
3 years ago

Skorna är köpta på Skopunkten! ❤️ Tack för fina ord!

Krista / Miss Macaronia
Krista / Miss Macaronia
3 years ago

Håller med, så fint! Blir så glad när jag ser färgglatt på folk på stan, det gör liksom tillvaron vackrare för alla 💕

Img 0446.jpg

Nästa inlägg

Segmjuka Chocolate Chip Cookies

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x