Vinnarskallen i farten

Halloj!

Sitter och skriver från bilen här. Vi är nämligen på väg till Trosa och Bomans Hotell. Jag fyller ju år på Tisdag och eftersom skolan börjat och drar igång så firar vi lite redan idag. Ska bli mysigt med lite familjehäng där.

Igår hade Milo playdate med kompis Neo. Vi kvistade till badet då det var så sjukt varmt. Två ggr satte dom sig vid oss. Det var när dom käkade pannkakslunch och när som åt glass. Annars så badade dom i 3 timmar. Haha…. det skulle vara en annan. Tänk er huden på fingrarna då?

På kvällen var vi bjudna till mamma och pappa på tacos. Jag äter ju lite annorlunda än de andra, jag kör linstacos istället.

Det blev en supermysig kväll! Ungarna hoppade hinder, vi kastade frisbee. Piltävling, mamma som är en vinnarskalle av rang sopade banan med allihopa. Jag räknade poängen igår istället. Ni som följer mig på Instagram och kollar mina stories kunde se hur lycklig hon blev efter sin vinst…. haha!

Pappa höll mig sällskap med poängräknandet, vi var kanske bara rädda och förlora jag och farsan.

Men alltsååååå…. hur kär kan man vara i en blomma? Jag älskar den här rackarn! Fått massor med tips på Instagram nu hur jag ska sköta den, den var tydligen inte så svår. Bägarranka eller Dipladenia heter den.

Å så se fina solrosorna jag fick av Maria och Magnus i onsdags är ju bara så härliga!

Jag håller på och spelar in VLOGG idag. Det var ju 1000 år sen jag gjorde det, så kul att komma igång med dom igen. Kommer bjuda på vloggar och också mat & bak på den kanalen, lite som här inne. HÄR hittar du min Youtubekanal, prenumerera gärna.

Hörs sen!

Kram Nina

37
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Svahnholmen
Svahnholmen
3 years ago

Låter som härliga dagar att avsluta sommarlovet med! Själv sitter jag i bilen på väg till min gudsons bröllop. Blir ju annorlunda än det var tänkt men de ville inte vänta. Så det blir rejält med avstånd och bröllopsfest senare. Har börjat äta mer vegetariskt och gjort tacos på vegofärs men linstacos lät superspännande! Kan du inte dela receptet?

Img 0550.jpg

Nästa inlägg

LÖVBIFFSGRATÄNG MED BRIEOST

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x