Fin bröllopsdag

Hej raringar!

Igår gick dagen åt till jobb och att fira bröllopsdag. Ja men visst, igår firade jag och min Tony 14 år som gifta. Tänk att det är så längesen som jag stod där nervös så blomkvasten vibrerade så mamma trodde att den skulle falla samman. Haha, har aldrig varit så nervös i hela mitt liv som när jag skulle gå in i kyrkan. Herreminjee alltså…. vilken pärs. Men väl där inne med hans hand i min så landade jag i någon form av nervös trygghet i alla fall.

Tänk så färska vi var i vår relation då? Vi hade varit ihop i 3 år varav de första året var någon form av flirt bara…. Det har hänt så mycket!14 år av allt skulle jag vilja säga. Psykisk ohälsa, lycka, barn, missfall, motgångar, oro, föräldratrötthet, livspussel, framgångar, flyttar, förlorade husdjur, operationer, trygghet, gråt, ångest, skratt, kärlek och liv. Ja men allt som finns i ett liv har funnits i dessa 14 år tillsammans. Vi har svetsats samman mer och mer för varje år som gått och gjort allt tillsammans. Han är min människa den där Tony, det tog tid att hitta honom men efter 31 år av mitt liv så stod han bara där. Jag är tacksam för honom varje dag.

Har haft en konstig period nu där jag haft lite katastroftankar om att jag ska förlora honom. Att något ska hända honom. Gud, tårarna bara forsar när tanken slår mig. Vet inte varför jag får såna här perioder i livet ibland. De infaller alltid vid pms så jag antar att den är boven i dramat. Vill inte tänka såna tankar för dom gör inget gott för en, tvärtom.

Igår firade vi i alla fall vår dag tillsammans. Innan lunch kvistade vi förbi smyckesbutiken här i småstaden och jag fick välja ut lite fint.

Passade samtidigt på att byta in en ring som mamma och pappa köpte till mig i födelsedagspresent, den var för stor och gick inte och beställa i så liten storlek som jag behövde.

Istället blev det lite härligt från Caroline Svedbom. Jag ÄLSKAR hennes smycken. Så otroligt snygga.

Blev dessa örhängen också! Ja men ÄLSK! 🥰 Har burit allt på mig sen jag fick de förutom på natten, jag blir som ett barn och vill ha det nästan t.o.m när jag sover. Minns ni när man var barn och hade köpt nya skor eller kläder? Man ville sova med det på.

Lite mera kittade med smycken och hela faderullan var vi sen på kvällen när Tony planerat en myskväll i Stockholm. Vi tog tåget in och satte oss på Stureplan 1 för ett glas.

Vi satt och pratade om högt och lågt. Jag t.o.m grät när vi kom in på vissa saker som har med föräldraskap att göra. Att vara förälder är så starkt ibland, det är så mycket känslor i att vara mamma och då är det skönt att få vädra såna tankar med sin bästa vän. Han förstår mig och känner mig utan och innan, det hjälper i en sån diskussion.

Vi åt lite lätt och fick sen ett infall att skriva till Tanja och Lasse, ville de komma på ett glas och säga hej? Istället blev vi bjudna hem till dom på toast Skagen och bubbel. Vi köpte med oss lite fin champagne och gav oss av mot gamla stan. Dom har en sån fin våning där så man smäller av. Jag älskar gamla stan, så härligt att få bo där.

Tanja är en fena på fix! Hon ordnade toast Skagen med en brödrost från John Deere, ämen har ni sett så häftigt?! Jag MÅSTE ha en sån! Haha…. Det var ljuvligt gott, tror jag hummade högt. Passade perfekt till Champagnen.

Efter vi myst klart tog vi en promenad till Centralstationen och åkte hem. Nöjda, energifylld, glada och fortfarande kära. En fin bröllopsdag på alla sätt!

Nu ska jag faktiskt lägga mig på soffan och gosa med Majlis. Vi hörs sen!

Kram Nina

88
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lotta
Lotta
3 years ago

Åh känner så väl igen det där med att va rädd att förlora sin hälft. Vi har varit gifta 3 år men tillsammans i 27. 🥰😁
Man har lixom växt ihop och formats, kan inte tänka mig leva utan honom.
Man tänker verkligen till och stannar upp i ekorrhjulet.
Grattis till er! 🥂💕

niiinis
niiinis
Reply to  Lotta
3 years ago

Precis så känner jag också! 💕

DW
DW
3 years ago

Jag och min man firade också bröllopsdag i helgen. Den här gången tog vi med hela fam på en mysig middag vid havet. Sen vill jag gärna tipsa om en så fin webbsida som heter karlavägeninredning som min fina vän öppnat. En liten webbbutik med massa fina saker till hemmet. Hon har öven en sida på Instagram med massa fina inspo bilder från hennes hem o butik. Karlavägeninredning heter hon där också. En tips om du vill ha lite inspo inför hösten.

Img 3916.jpg

Nästa inlägg

PULLED COCA-COLA CHICKEN

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x