Brillormar och morgonfrillor

Godmorgon godmorgon!

Det är härliga Lördag, jag har sovit som en kratta. Pms-sovit kan man säga. Sover alltid sämre då. Varit vaken sen 3 faktiskt. Huuuu….. Vid 10 ska vi vara hos Tonys bror Tobias för att hjälpa dom med deras hus. Det ska borstas inför ommålning och vi alla ska dit och hjälpa till. Tobias har alltid ställt upp på oss så då vill man verkligen ge tillbaka.

Jag njuter av mina underbara hortensior som jag köpte på Hötorget i torsdags. Dessa är jättefina som torkade också så de ska verkligen sparas. Jag älskar dessa maffiga hortensior, så fint i stora vaser.

Tony och jag kör brillorms/morgonfrillabild till dig! Såhär snygga är vi när vi vaknar, haha…. detta är verkligheten hörni. Går inte att skämta bort. Haha…

Nä, dags för mig att förbereda lite sellerijuice här. Är såååå hungrig så jag smäller av. Undra varför det blir så ibland, att man känner sig så galet hungrig vissa morgnar? Måste bero på hur man ätit dagen innan ju.

Ha en fin lördag så hörs vi sen!

Kram Nina

71
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Pia Persson
Pia Persson
3 years ago

Hur ofta dricker du sellerijuice? Jag håller på med 28 dagars detox enligt A.W. Det värsta är att inte få dricka kaffe pga jag får sån fruktansvärd huvudvärk. Har druckit några munfullar kaffe för bättre trots allt än värktabletter.

niiinis
niiinis
Reply to  Pia Persson
3 years ago

Varje morgon i snart ett års tid! 👍🏼

Img 0970.jpg

Nästa inlägg

Dumlekakor och fika

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x