Kliar i inredningsfingrarna

Innehåller annonslänkar genom reklam för Zelected By Houze

Godmorgon vänner!

Här fortsätter jobb varvat med flytrens, har gråtit här på morgonen när jag rensade barnens alla grejer. Så otroligt känslosamt. Allt kommer sparas såklart, you know me. 🙂

Har dock kastat jättemycket saker, känns som en ”fresh start” nu med flytten. Vi ska byta ut mycket av möblerna och så behöver jag köpa lite mer. Vi kommer ha mer rum och mer väggar på något vis nu så det behövs lite mer att fylla ut med.

Jag har hittat en inredningsbutik som är som gjord efter min smak, det är helt galet men jag gillar typ ALLT! Ska beställa bl a dessa ljusstakar! Ämen hur fina?

Långa svarta ljusstakar (< länk) att pryda badrum med. Våra kommer vara mot en vägg i vardagsrummet. Finns i silver och guld också. Finns i kortare varianter också, silver HÄR, guld HÄR och svart HÄR.

Apropå badrum! Hur snyggt?! MÅSTE ha badlakanen, såg att dom var på REA nu, finns HÄR!

Ett måste då är ju det här doftljuset, också på REA, du hittar det HÄR. Doftpinnarna var också på REA nu, finns HÄR!

Jag har länge letat efter sänglampor och tammetusan, nu har jag hittat. Vi kommer att ha runda bord som sängbord och på dom kommer jag ha höga lampor. Dom här är såååå snygga!

Dom är över 60 cm höga och kommer bli såååå fina! Åh vad jag längtar nu till vi flyttar. Lamporna är på REA och du hittar dom HÄR!

Ämen kika för tusan gubbar in på Zelected by Houze för mer superfint i inredningsväg, jag är helt såld! Vill ha typ allt som sagt. Nu kliar det i inredningsfingrarna. HÄR hittar du in till hela butiken.

Nu måste jag kvista till IKEA. Behöver köpa plastbackar, flyttkartonger och glasburkar. Ska sortera och organisera allt i köket nu. Inga kartonger alls, bara glasburkar och ordning och reda. Det ni.

Hörs sen!

Kram Nina

55
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Maj Svenson
Maj Svenson
3 years ago
niiinis
niiinis
Reply to  Maj Svenson
3 years ago

Tack snälla! ❤️

Img 1299.jpg

Nästa inlägg

Kycklingpasta med kokosmjölk och citron

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x