Mina skönhetsfavoriter

Innehåller annonslänkar genom reklam för NordicFeel

Hej Finisar!

Här är det regnig Söndag i det gråaste av färger. Men helt ärligt så tycker jag det känns riktigt skönt just idag. En dag att bara vara hemma och ta det lugnt. Det behövdes.

Tänkte jag skulle tipsa dig om några riktigt bra och härliga skönhetsfavoriter. Dessa är det nämligen RABATT på just nu så passar något i smaken så passa på för tusan!

NYX Contouring

En palette som jag förmodligen aldrig kommer kunna vara utan. Den här är med i min dagliga makeup rutin. Vare sig jag vill bara fräscha till mig lite eller när jag vill dra på ordentligt. Använder den till contouring, highlight, rouge och ögonskugga…. världens bästa ”allt i ett” produkt. Många tycker att jag har sån lyster i ansiktet numera och ja kan säga att denna palette har stor del i det.

 

CLARINS Beauty Flash Balm

ASKUNGEKRÄMEN kallad. Can’t live without it! Använder ALLTID under makeupen, alltid. Stramar åt, fungerar som primer så sminket sitter stenhårt hela dagen, ger lyster och jämnar ut. Älskar den här! Som en osynlig produkt som ger mycket mer än man förstår.

CLARINS BB skin detox fluid

En ny produkt för mig som jag totalt fallit pladask för. Om du känner dig lite glåmig och trist men ändå vill se helt naturlig ut ska du testa denna. Tycker du kanske att man ser för sminkad ut med foundation, ja då är detta din produkt. Den gör underverk och täcker ojämnheter och mörka ringar men låter dig ändå behålla all naturlighet.

 

CLARINS Mascara Supra Volume & ESTEE LAUDER Zero-Smudge Lenghtening mascara (Just nu får du en lyxig necessär med produkter på köpet när du handlar för minst 800 kr från Estée Lauder. Necessären innehåller ansiktskräm och ögonkräm i serien Revitalising Supreme+, samt ett läppstift i färgen Rebellious).

Jag använder alltid 2 olika mascaror. De mascaror som är volymgivande och ger de där rejäla mörka fransarna kan ibland ha tendenser att smula eller släppa ifrån sig färg så man blir lite mörk under ögonen. Inte nu längre! Först använder jag min stora volymgivande favorit på övre fransraden (perfekt att få ihop lösfransar med sina egna), ger galet mycket volym med bara några svep (ÄLSKAR DEN). Sedan använder jag den som sitter stenhårt och smular eller släpper ifrån sig absolut INGENTING på underfransarna. BÄSTA BÄSTA!

PACO RABANNE Lady Million

En av mina absoluta favvodofter! Kvinnlig, förförisk och alldeles underbar! Många som brukar frågar vad jag har för parfym när jag har den här på mig. Såhär står det om den:

Levande och sensuell – Lady Milllion är frisk, blommig och träig, likt nektar av yppiga blommor, efterföljande försiktigt men fortfarande mycket närvarande. Kraftfullt förförisk, sprudlande not av neroli med en touch av hallon ger det första andetaget. Dess sötma förtrollar och griper all uppmärksamhet. Arabisk jasmin understryks av gardenia och får blandningen att sväva, pulserande av patchouli och lugnande honung, med en beroendeframkallande och otroligt lockande sötma. Amber sprider sig och flyter runt det vackra, efter varje rörelse och erbjuder sina vackraste sidor, som ett ljusspel i en diamant.

Ja det lät väl härligt va? Nu ska jag knäppa lite bilder så du får en sneakpeek på vårt uterum. Hörs sen!

Kram Nina

37
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lena
Lena
3 years ago

Får jag fråga vilken ordning du använder dessa krämer innan sminket? Kram kram

niiinis
niiinis
Reply to  Lena
3 years ago

Först beauty flash Balm och sen ”foundation”. 🤗

Lena
Lena
3 years ago

Ååå hade XS av Paco Rabanne i flera flera år o sen slutade de att göra den 😭😭😭 efter det har jag haft så svårt att hitta ”min” doft. Men ska ge den där ett försök. Kram på dig

Img 4958.jpg

Nästa inlägg

Bananpannkakor

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x