Tonys 40 årsfirande DAG 1

Godmorgon finisar!

Sådär ja, då är jag tillbaka igen efter en fantastisk helg där vi firat min Tonys 40 årsdag i dagarna 2. Jag har planerat i veckor och inte kunnat skriva något här då allt ju varit en överraskning. Han har bara fått hänga med liksom. Som tur är så är han inte alls samma kontrollmänniska som jag så han har bara låtit allt hända och så har han hängt med bara i alla svängar. Så kul!

I torsdags var vi alla lediga. Jag tog semester åt Tony både torsdag och fredag och Milo fick vara ledig med oss i torsdags. Vi smög upp på morgonen och gjorde i ordning födelsedagsbrickan. Tony älskar Princesstårta så då fick det ju bli det till frukost, det och champagne! Köpte en fin liten bukett med blommor också som jag gömde i uterummet över natten. Han fick en ”dagens outfit” i sin morgonpresent av oss.

Efter frukosten åkte vi mot Mall of Scandinavia där jag hade bokat en massagetid åt honom på spa:t. Efter massage tog vi en fika och så fick han shoppa lite.

Kl 13.30 hade jag bokat bord åt oss på Sturehof för en lunch. Det är en av Tonys favoritrestauranger. Milo valde oväntat nog en skål med räkor…. han är så rolig för han gillar att testa nya saker. Jag fick lära honom att skala räkorna och sen körde han igång. Blev säkert jättegott när man fick kämpa lite. Vi åt så gott och satt och njöt länge.

Efteråt gick vi till NK och strosade runt. Varken Tony eller Milo har varit där förut så det var kul att gå runt på alla våningsplan och kika. Till Milos glädje fanns det mycket coola märkesbutiker för juniorer som honom. Önskelistan börjar bli lång nu till hans födelsedag i December.

Jag blev nyckelkund på NK nu, då får man en massa fina erbjudanden och samlar poäng på alla sina köp. Vi var in på Newport (älskar den affären) och kikade. Hittade såååå fina och naturtrogna blommor som jag inte kunde motstå!

Blev eucalyptus och en kvist orkidé som jag nu ställt i en glasvas. Så fint och man kan inte ana att det är fejk.

Vi tog en fika på Haga Schweizeri också. Så gott!

Efteråt blev det ytterligare lite shopping för Tony och sen åkte vi hemåt igen. Han var så nöjd och tacksam med sin dag. Inte kunde han ana att födelsedagen skulle fortsätta dagen efter.

Piuh vad jobbigt det varit att smussla med allt! Haha…. jag är fasen helt slut. Att rodda ihop allt med allt och alla har man fått göra med tungan rätt i munnen så man inte gjorde bort sig.

Berättar om det fortsatta födelsedagsfirandet i nästa inlägg.

Kram Nina

62
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Isabelle
Isabelle
3 years ago

Wow va fint ordnat! Vilken överraskning😍

niiinis
niiinis
Reply to  Isabelle
3 years ago

Ja han blev så överraskad och glad! Jag lyckades verkligen. 😍🙌🏻🤩❤️

Sofia
Sofia
3 years ago

Mysigt! Att hänga med familjen en dag är ju bästa presenten. Testa Diplomat nästa gång. Så mysigt ställe med fin utsikt mot Strandvägen.

niiinis
niiinis
Reply to  Sofia
3 years ago

Åh tack för tips! Det måste vi göra nångång! 😍

Nästa inlägg

ÄGG OCH BACONBURGARE

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x