Restaurangtips!

Hej finisar!

Väldigt ofta får jag frågor om vår lilla småstad här, om matställen och om caféer för det mesta. Kommer också frågor om det finns andra roliga sevärdheter. Tänkte jag skulle starta en kategori som heter Enköping som jag kan samla allt sånt kul i. Då är det lätt för dig att bara klicka i den kategorin om du har vägarna förbi nångång så vet du vad du inte får missa!

Först ut bland mina tips kommer vårt fina hotell här i stan. När vi bodde där under flytten så fick jag ju verkligen smaka på maten och måste säga att jag är stolt som en tupp över att vi har en så fin restaurang här. Allt var sååå gott!

En kväll så bjöd vi över mamma och pappa på middag. Haha, det där lät det. Bjöd över till hotellet liksom… haha! Nej men vi bjöd mamma och pappa på restaurangen för att dom också skulle få prova.

Mamma och jag var såå taggade för maten. Vi älskar mat i vår familj och äpplet faller inte långt från trädet! 😀

Menyn verkade minst sagt lovande! Både när det kom till förrätt, varmrätt och efterrätt. Jag fick höra talas om en planka som skulle vara omtalad, fräck som jag är frågade jag om jag fick fota när han la upp allt. Förlåt, men jag har typ en fetisch när det kommer till att vilja se just upplägget. Om ni inte redan lagt märke till hur en kock jobbar så tänk på det nästa gång. En kock har nämligen nästan alltid ett speciellt sätt att jobba på, dom står sådär galet nära tallrikarna med ansiktet och så pillar och fixar dom sådär som bara en kock kan göra.

Kocken på Best Western gjorde mig verkligen inte besviken. Ansiktet i tallriken och så körde han. Han har jobbat på hotellet i 13 år och brinner verkligen för matlagning och härliga råvaror. Den här plankan var verkligen något utöver det vanliga! Den heter ”Plankan – 3 nordiska smaker”. Alltså det var så gott så det var inte klokt. Det mesta och det som går är närproducerat och med sån kvalitet du vet när man känner att detta inte bara är ihopslängt. En del tar bara en planka i restaurangen och dricker lite vin till, så trevligt ju. Perfekt om man bara är sugen och inte hungrig eller vill ha ett fantastiskt tilltugg till vinet eller ölen.

När vi hade ätit plankan så tog vi in varmrätterna och vi behövde verkligen inte bli besvikna. Mamma åt sitt livs godaste dillkött. Bara en sån sak! Pappa och jag åt halstrad röding, sååå gott! Tony åt grill på 3 vis och Milo åt hamburgare. Alla tyckte det var suuuuupergott och rullade ut därifrån.

Jag är så stolt över att vi i vår lilla småstad kan erbjuda så otroligt god mat. Något som däremot är lite synd är att många tror att restaurangen bara tillhör gästerna som bor på hotellet! Så är det absolut inte! Vem som helst får äta där, t.o.m frukosten för att inte tala om deras goda luncher. Dom har öppet alla dagar förutom söndagkvällar, annars är det alltid öppet! Så bor du här i vår lilla småstad eller bara har vägarna förbi, sväng förbi Best Western och är något gott eller bo där. Kan varmt rekommenderas!

Kanske ses vi där?

Hepp, nu ska vi ut på Pokémonjakt med bilen. Sen ska jag handla lite snabbt innan det är mörkt och kväll igen. Dagarna susar fram, imorgon är det torsdag redan. Jag fattar inte var dagarna tar vägen nu?

Kram Nina

51
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Helena Nilsson
Helena Nilsson
3 years ago

Tack för lite fin reklam för oss på hotellet👍😍mvh. Helena

niiinis
niiinis
Reply to  Helena Nilsson
3 years ago

Varsågod! ❤️ Vi kommer snart igen och äter.

anne
anne
3 years ago

Mat är inte bara mättnad…för magen..
Det är konst för många..gott för kropp å själ…älskar mat..vi kallar oss …fam mat
Ha.ha

niiinis
niiinis
Reply to  anne
3 years ago

Exakt så! 🙏🏻❤️

Marie
Marie
3 years ago

Lite kul att Pokémonjakt har avancerat till att föräldrar åker runt med bilen Isf som tanken var att barn skulle ut och röra på sig, 😉

niiinis
niiinis
Reply to  Marie
3 years ago

Njaaaa riktigt så är det ju faktiskt inte. Vet inte hur insatt du är i Pokemon? Det jagas och promeneras för att komma upp i antal steg och meter för att ägg ska öppnas fortfarande, det gör dom typ hela tiden. Men det som finns nu är ”raids”, det startas en form av ”krig” på olika platser där man tillsammans med fler kan besegra gigantiska Pokémons som man vinner om dom övervinns. Därav dessa bilfärder….

Img 1971.jpg

Nästa inlägg

Snabba Crêpes med ost & skinkröra

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x