Rumpen och jag ska ut och cykla

Godmorgon godmorgon!

Blöööö inatt hjälpte då varken tyngdtäcke eller djupandas för att kunna sova. Har vaknat flera ggr och sen kunde jag inte somna om heller. Det är fullmåne imorgon natt men jag blir alltid som knasigast natten innan. Hmmm…. ja ja, får dricka extra mycket kaffe säger jag som dricker koffeinfritt kaffe. 😂

Så mosig men uppe med tuppen. Testar Ida Wargs bus i ansiktet idag, ska bli spännande att se hur den ger färg? Här hade jag precis smort in mig.

Vi kom fram igår kväll hit till lägenheten. Vi bor precis bredvid Högfjällshotellet. Vi packade upp fort och sen började jag laga mat. Blev en jättegod citronpasta, du ska få recept på den sedan.

Snart ska vi sätta oss och äta frukost här, sen ska vi klä på oss cykelkläderna och ge oss iväg på en långtur. Finns färdiga cykelleder här som man kan följa. Alltså, ska bli så härligt men jag är lite fundersam över hur ont i stjärten man kommer få? Förmodligen jätte! 😂🍑🆘

Jag har börjat med en ny grej nu. Dricker 1 liter citronjuice på morgonen innan min sellerijuice, började igår. Det sägs rena kroppen, rena blodet, gynna matsmältningen, boosta immunsystemet, stabilisera högt blodtryck, alkalisera-återfukta och revitalisera kroppen…. ja men massor! Så nu dricker jag det och sen väntar jag en halvtimma innan jag tar sellerijuicen. Spännande att se effekterna?!

Tog med mig ett jul-doftljus hit också. Vill ha lite julkänsla när vi är här. Doftar magiskt gott, sådär lagom mycket. Köpte det på Hemtex.

Nyvaken och så taggad på att ge sig iväg på cykelturen. Haha… vi har inte ens klivit ur pyjamasarna här. Han är alltid såhär ivrig. Det är som att ha ett barn till när det kommer till såna här grejer. Haha….

Jaja, jag har inga såna proffs-cykelbyxor så jag funderar på om jag kanske måste sätta in bindor i trosorna som mjukning i rumpen? Tur jag har det med mig i alla fall…. för ja men självklart så fick jag mens igår. Typ exakt när vi hoppade in innanför dörren. T.o.m Tony sa i morse: ”Ja men då är ju allt som det ska, du din stackare får ju alltid mens när vi åker nånstans”. Det är verkligen så. Det är som att den tajmar in sig sådär perfekt. Men men, det är som det är. Man får la gilla läget och packa med sig lite attiraljer i ryggsäcken och hoppa in i nån skog och byta skydd sen. 🙈

Nu ska jag fixa frukost åt oss här, tror Tony ska dra ut och springa först så då hinner jag jobba en stund innan han är tillbaka. Han orkade inte vänta…. 😂🙈 Jag säger ju det, mitt fjärde barn.

Vi hörs den, då får ni höra hur det gick med rumpen och allt.

Kram Nina

41
Subscribe
Notify of
guest

7 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Maria
Maria
3 years ago

Låter spännande med citronjuice. Hur gör du den?

Anneli
Anneli
3 years ago

Förlåt att detta gäller nått helt annat en ditt inlägg . Men jag minns att du blev hackad eller hade problem med ditt instagram konto för ett tag sedan . Mitt instagram bara försvann igår och jag har provat ALLT men fattar inte vad som har hänt ? Jag har haft det sedan 2006 och är sååå ledsen . Vad gjorde du för att få tillbaka
det ? Mvh . Anneli

Malin
Malin
3 years ago

Håller tummarna att du inte får så hemsk träningsvärk! 😕 Ha en härlig vistelse!

Anna
Anna
3 years ago

Citron och vatten ?

niiinis
niiinis
Reply to  Anna
3 years ago

Yes!

Sofia
Sofia
3 years ago

En LITER citronjuice?!! Kommer du inte att kissa på dig hehe? Lite mer seriöst, det är säkert bra för att förebygga urinvägsinfektion också.

Hoppas ni får en supermysig helg. Så imponerad att ni väljer en aktiv semester.

niiinis
niiinis
Reply to  Sofia
3 years ago

Jo, man kissar och rensar ur massor så det är bra att ha nån timma hemma innan. 😍

Img 2141.jpg

Nästa inlägg

Ugnsbakad KYCKLINGFILÉ med parmesansås och vitlök

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x