Lite julpyssel

Innehåller annonslänk för Cervera

Hej igen!

Startade dagen med en timmas promenad igen. Lycka! Eller det är i alla fall det man känner när man är klar. Körde lite magträning hemma på vardagsrumsgolvet efteråt. Alltså mina magmuskler finns inte…. borta, gone, nada. Jag orkar verkligen ingenting när det kommer till att ta i med magmusklerna, haha…. blev helt skrattfärdig idsg när jag höll på och stånkade där på golvet. Inget nytt på torpet att man har dåliga magmuskler, har inte tränat upp dem alls sen jag fick Milo för snart 12 år sen. Men, nu känner jag att jag behöver ta tag i det. Efter man fyller 50 så tar allt dubbelt så lång tid när det kommer till att bygga upp muskler har jag hört. Jag har 2 år på mig att bygga upp mig så nu jädrans! 😅

Hörni, jag var ju på Rum35A häromdagen och lovade att visa vad jag köpte. Här kommer lite av det.

Kolla in mitt pyssel?! Ja men nu har startskottet för julmyset gått här hemma. Inte så att jullådorna är upplockade men juldoftljusen är på plats och nu lite julpyssel med ljus.

Idag pysslade jag ihop den här fina! Ljusstaken och tändstickorna är från Rum35A. De ljuvliga paraffinljusen från Ester & Erik köpte jag på Flora Blomsterhandel här i småstaden. Köpte beiga och svarta, ämen dom är såååå fina! Brinner länge helt utan rinn, alldeles blanka är dom. Suuuuperbra och så hög kvalitet! Hittade dom på nätet HÄR, finns på fler ställen. Bara googla så dyker de upp.

Den fick plats på vardagsrumsbordet och är alldeles lagom ”julig”.

Den här ljusstaken följde också med från Rum35A, den var så himla lagom och söt tyckte jag. Pysslade till lite kottar på den också. I den sitter de svarta ljus istället. Blev så fint och himla mys! Längtar till jag får tända första ljuset i den.

Älskar Eldstickan (<länk), så fint att ha och stå framme precis intill ljusen t ex. Finns i flera olika färger.

För ett par veckor sedan kom också mina fina julstjärnor som jag beställde. Alltsåååå, jag har öppnat paketen och pillat på dom, det är såna där supermaffiga julstjärnor ni vet. Svårt att förklara, du får se sen när jag fått upp dom.

Nu ska jag sätta på en julfilm, mitt juldoftljus brinner här bredvid så det sprider sig en mysig juldoft i hela vårt hus. Älskar’t! Imorgon ska jag tipsa om juldoftljus, har hittat några riktiga favoriter.

Ha en mysig kväll.

Kram Nina

93
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Malin
Malin
3 years ago

Åh va mysigt!! Vilket är ditt favorit doftljus i jultider? ♥️

niiinis
niiinis
Reply to  Malin
3 years ago

Du får tips senare idag, har flera som jag eldar på varje kväll numera. 🥰🥰🥰

Malin
Malin
Reply to  niiinis
3 years ago

♥️

Img 2361.jpg

Nästa inlägg

UGNSFETAPASTA

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x