Idag startade julpyntningen

Godmorgon!

Idag gick startskottet för att börja ”jula” till vårt hem. Året 2020 har inte varit sig likt överhuvudtaget så då kan lika gärna julen redan börja. Jag älskar julen och känner att den här mig glad, så…därav tidigt julpynt i casa de Hermansen.

Julskyltning pågår häll jag på att skriva, haha…. Nu ska jag ta fram dammtrasan och dammsugaren då det är fullt av glitter och jox överallt.

Vi hörs sen igen! Ha en fin lördag!

Kram Nina

70
Subscribe
Notify of
guest

8 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Th
Th
3 years ago

Mysigt 😍 jag älskar också julen och allt som har å göra med den..men jag väntar liiiiite till, men det kliar som fasen i fingrarna nu när jag såg sitt pynt 😊🥰 kram Therese

niiinis
niiinis
Reply to  Th
3 years ago

Ja jag kände att allt är så konstigt nu så då kan man lika gärna börja med allt redan nu. Får njuta extra länge i år! 😂❤️

Anna Lund
Anna Lund
3 years ago

Vad fint! Var e de lysande paketen från?

niiinis
niiinis
Reply to  Anna Lund
3 years ago

Dom är från Dollarstore! ❤️🥰

Lotta
Lotta
3 years ago

Haha…Ljusstjärna och gräsklippare på samma bild 🙂 Fantastiskt när man får bestämma själv hur man vill ha det 💛

niiinis
niiinis
Reply to  Lotta
3 years ago

Japp. Den jäveln vet vi inte var vi ska ställa. 😂😂😂

Marie
Marie
3 years ago

Och jag är tvärtom. Brukar längta efter att få sätta upp stjärnorna men i år har jag ingen lust alls. Känner mig mest ledsen när jag tänker på julen eftersom jag inte vet om vi kan fira med mina föräldrar.

niiinis
niiinis
Reply to  Marie
3 years ago

Åh jag vet, känner som dig. Mina föräldrar är inte i riskgrupp så vi diskuterar fram och tillbaka hur vi ska göra. Jag och Tony lever väldigt strikt och avskiljt från folk så vi skulle säkert kunna fira jul ihop, men vi får se. Nä, inget är kul i år. Inget! 😢❤️

Img 2430.jpg

Nästa inlägg

SAFFRANSPITEKAKA

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x