ANNONS
Integritet på Tailsweep

Nytt hörn i vardagsrummet

/

Godmorgon vänner!

Sovit bra och jag är så ofantligt tacksam för det när det är fredag och allt. Det innebär att jag kanske orkar se idol ikväll, men bara kanske. Haha….

Igår fick vi ordning på det här hörnet. Skåpet har vi haft i en evighet men nu köpte vi till ben och toppskiva. Tyvärr så saknas mellanhylla så det måste vi inhandla till. Ska sätta belysning i skåpet också, det blir så trevligt med det. Blev riktigt nöjd med det här hörnet, det lyfter hela vardagsrummet faktiskt.

Fyllt på glas och tallrikar och tänkte visa dig en härlig juldukning sen. Även om man firar jul med bara familjen så är det självklart så att man dukar fint tänker jag. Älskar verkligen tallrikarna med den lilla kanten. Samlar ju på Mateus tallrikar men dom jäklarna är så gigantiska. Får inte plats i diskmaskinen eller i skåpen. Så nu har jag ett annat tallrikset också att använda när man vill duka lite extra fint.

Glöm inte liven ikväll på min Instagram om du tänkt vara med. Det börjar kl 17 och så kör vi till 18.

Önskar dig en fin fredag så hörs vi sen!

Kram Nina

11

Följ mig gärna på Instagram, uppdaterar story dagligen.

@niiinis.se
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00