Enklaste julgodiset

Halloj!

Ibland är det ju bara föööör härligt med julgodis som går snabbt att svänga ihop. I alla fall så tycker jag det. Just nu håller jag på och testar olika julgodis som går snabbt att göra och inte kräver så många olika moment. Det här var busenkelt. Hälften är typ redan slut, haha!

SNABBT JULGODIS

100 g mörk choklad (70%}

100 g mjölkchoklad

1 stor näve cashewnötter

1 stor näve marshmallows

1 Daim

1 näve polkagrisar (jag använde polkagrisstänger)

Gör såhär:

1) Hacka all choklad och smält den i vattenbad.

2) Hacka Daim och nötter.

3) Bred ut chokladen på bakplåtpappersklädd ugnsplåt. Strö på Daim, nötter, polkagrisar och marshmallows. Låt stå i rumstemperatur tills det stelnat. Detta tar flera timmar. Du kan också ställa det i frysen. Skär upp bitarna och förvara i en burk i kylen.

Gillar du receptet får du gärna klicka i det lilla hjärtat längst ned.

Se hit!

Kika gärnafler härliga godisrecept HÄR.

Följ mig gärna på min FB-sida för flera dagliga receptuppdateringar HÄR

Följ mig gärna på Instagram med bilder & videouppdateringar i story HÄR

Följ mig gärna på Bloglovin så du inte missar några inlägg HÄR

227
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Phonto.jpg

Nästa inlägg

Juloutfits

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x