Mysfarbror

Godmorgon raringar!

Ja här sitter jag med en mysig hårboll på magen, hon ligger helt nermörshad men det ser ut som om hon trivs.

Hon trivs bäst där hon ligger som mest nerknögglad liksom, ibland ser det ut som om hon håller på att gå av. Haha…

Igår såg man Ernst igen. Som den karln kan få mig att vilja ha ett sekelskifteshus och vandra ut i skogen och hitta mossa alltså. Jag blir så otroligt inspirerad av honom varje gång. Värre mysfarbror får man leta efter, jag ÄLSKAR honom och allt han gör. Nu vill jag göra såna ”granar” som han gjorde igår. Han satte mossa på strutar som hette något som jag nu inte kommer på vad det var. Struten fäste han sedan på en pinne i en kruka och det blev liksom hur fint som helst!

Så nu ut på jakt efter strutar och mossa, det får man inte plocka hur som helst bara så ni vet det. HÄR kan du läsa vad som gäller.

Jahapp, nu är det snart dags att väcka liv i familjen. Dom sover som små grisar medan jag varit vaken i flera timmar redan. 😊

Ha en fin dag så hörs vi lite senare!

Kram Nina

71
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Baconlyx i korvbröd

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x