Julklappstips till HONOM

Innehåller annonslänkar genom reklam för Åhléns och MqMarqet

Halloj!

Ja ni är fler som tycker det är svårt med julklappar till era partners. Jag känner faktiskt lite likadant men nu har jag ”nätgluttat” på julklappar och då får man faktiskt rätt många idéer!

Jag älskar när Tony har kavaj på sig, han ser så stilig ut och lyfter lätt en annars vardaglig stil.

HÄR finns en jättesnygg kavaj som är av samma märke som Tonys.

Sen tycker jag han är härlig när han är sådär ”laidback” och bara har mysiga kläder på sig.

Myströja hittar du HÄR!

 

Tröja // Stickad tröja // Vit skjorta // Beige skjorta // Skjortjacka // T-shirt

Snygga tröjor kan vara en jättebra julklapp. Jag vet inte hur era partners är men Tony är mycket bättre på att köpa kläder när jag är med och är smakråd. Han uppskattar också massor när jag köper kläder för han tycker ALLTID att det blir bra. Kanske har man lärt känna varandra efter så lång tid tillsammans så man lärt sig vad han tycker om osv? Då är det svårt att få det fel så att säga.

Det är också jag som fått honom att våga prova lite nytt, han är intresserad av kläder och tycker det är kul. Då är det såklart uppskattat när presenter innehåller kläder.

Hmm, vad finns det mer då? Jo men ganska så mycket faktiskt! När man letar lite så hittar man en hel del. Bra och ha saker och sånt som kanske inte är livsviktigt men kul. Precis så som julklappar kanske ska vara?

 

Förkläde (halva priset nu) // Calvin Kleins // Weekend bag // Whiskyglas // Necessär med produkter // Cross Body bag // Happy Socks // Loreal Eye Roll

 

Förklädet finns i en mörkare variant, perfekt för den matglada mannen som gillar matlagning. Väskan var ju skitsnygg, gissar att våra karlar kanske också reser lite snyggare än nån gammal sportvärld som sett sina bästa da’r (och som katten kissat i, hahaha). Lite Calvinkallingar borde ju alltid gå hem och en crossbody väska som kan följa med ut på stan eller på löprundan. Den kan man också ha under jackan om man vill.

Tony älskar happysocks, det är strumpor man blir glad av säger han. Jag kan inte annat än hålla med, t.o.m så jag blir glad av hans strumpor. Whiskyglas med rundad botten är inte bara snyggt att ställa i vitrinet, de ser ut att vara goda att dricka ur också.

Manliga ansiktsprodukter är underskattat, självklart vill väl männen också tänka på hur huden mår och kanske åldras lite extra snyggt. Tony är pepp på att använda lite schyssta produkter i ansiktet men det får inte vara för många moment eller ta för lång tid. Därför är en necessär med dessa 3 produkter perfekt. En ansiktstvätt, en fuktkräm för ansiktet och duschkräm. Mer orkar han inte liksom.

Ja men det var lite julklappstips till partnern. Det kommer säkert dyka upp fler såna här tips framöver. 2 veckor kvar till jul hörni!

Kram Nina

63
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Img 8383.jpg

Nästa inlägg

Deppighet

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x