Inget liv typ

Halloj!

Sent hej ifrån mig här. Jag har slagit runt tottabalotta när det kommer till mitt sömnmönster. Alltså igår, ja då somnade jag 15. Alltså kl 3 på eftermiddagen. Haha…. Vaknade sen snabbt vid 19 tiden och somnade om till 22.30. Ämen, ja ni hör ju. Snacka om totalt upp och ned. Mamma har det likadant och min morbror uppe i Finland likaså. Morfar som inte lever längre var också så. På vintern somnar vi när det börjar bli mörkt helt enkelt. Vi skrattar lite åt varandra när vi håller på såhär galet.

Men…. nu när man mest bara är hemma och inte gör något så har jag ju typ inget liv. Förr kunde man ju åka till vänner eller föräldrar och ta en fika eller whatever för att hålla ut lite längre. Men nu…. ja det skulle vara om man tog sig ut och gick då. Men jag är så galet trött nu och på kvällarna så känns det helt bisarrt att ge sig ut. Tröttheten gör så jag extra mycket lyssnar på min obiologiska klocka och låter den sova när den vill. Uppe sent idag med andra ord…. haha! Varit uppe i snart 18 timmar ju. Ja ni, inte klokt.

Tog mig ändå ut idag för att hämta ut lite paket, julklapparna börjar dimpa med nu. Jag gömmer för glatta livet så får man hoppas ingen lyckas lista ut eller hitta någon.

Jag satt just och bläddrade i Coops medlemstidning ”Mer Smak”. Jag älskar dessa tidningar och hämtar ofta inspiration från recepten. En förrättspannacotta. Denna lät ju bara fööööör god alltså!

Igår beställde jag frukt och grönt från en sida som jag aldrig testat tidigare. Nu är jag så spänd på hur det kommer vara. Har hört att det ska vara fantastiskt. Avokadon som jag såg en vän på FB lagt ut såg magiskt fin ut.

Låter er veta om det är något jag rekommenderar sen. Verkar vara väldigt bra i alla fall. Allt är dessutom ekologiskt.

Hörni vad tyckte ni om Lucia ni som såg det på TV? Åh jag tyckte det var så himla fint, uppe i norr med snö och så finsång av alla ungdomar. Ja men så mycket luciamys så det vet inte klokt.

Jaja, nähä. Dags att börja tänka på refrängen (älskar farbröder som säger den meningen). ❤️ Ville bara kika in och säga hej.

Kram Nina

139
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Elin
Elin
3 years ago

Håller tummarna för att ni får en lika fin leverans som vi fick!

Nästa inlägg

Pulled Chicken

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x