Utflykt och julklappar

Innehåller annonslänkar genom reklam för NordicFeel

Godmorgon!

Söndag redan men nu är det jullov i huset (även om både jag och Tony jobbar) så då känns det mer som en helgdag även imorgon faktiskt. Ingen stress imorgon bitti, det känns så himla skönt…. avskyr att starta dagen med stress så nu blir det några slappa morgnar framöver.

Igår så kände vi att vi bara måste ge oss iväg och göra något. Vi styrde kosan mot Västerås. Hittade ett ställe som hette Gäddeholm. Vi åkte dit och ställde bilen och bara strosade runt.

Så himla härligt när solen plötsligt visade sig där. Hur glad blev man inte av den?

Hela den här allén var full av mistlar i träden. Vi var i chock. Jag har aldrig sett det, jag som ALLTID trott att de där små bollarna i träden är fågelbon. Blev tvungen att googla på mistlar på vägen hem i bilen sen. Sååå intressant! Tänk vad man lär sig hela tiden? Inte klokt!

Igår hade jag mina magnetfransar på mig igen. Ni är många som frågat efter dom sen jag la upp dom på min Instagram. Ja men det är världens bästa grej som jag inte trodde på ett dyft! Jag blir verkligen jätteförvånad att det funkar.

Det är alltså lösfransar med små små magnetpluppar på, sen har du på denna eyeliner på ögonen som vanligt. Sedan är det bara att sätta dit fransarna som liksom suger sig fast. Dom sitter huuuuur bra som helst. Man kan röra fransarna och inget som lossnar. När man ska använda andra gången så tvättar man bara av det gamla så kör man på nytt. Så bra! Nu såg jag att de färdiga kiten sålt slut, men då kan man köpa själva eyelinern och fransarna var för sig. HÄR hittar du magnet-eyelinern och HÄR hittar du exakt dom fransarna som jag har på mig på bilden. Just nu är det visst 20% rabatt på dom också. Sååå bra, jag är supernöjd!

Ifall det kommer frågor om läppglanset jag har på mig så är det detta. Mitt all time favorite! Älskar Clarins lipgloss, det är BÄST! Detta är nummer 05 och heter Candy. Du hittar det HÄR (det är 20% rabatt på den också).

Förresten så såg jag att dom har nästan 20% på allt där på sidan. Måste passa på att tipsa om världens godaste juliga doftljus då också.

Ääääälskar HOME SWEET HOME doftljuset. Nu står det och brinner så fint på fönsterbrädan. Ett potpurri av juldofter som kanel t ex känner man, en så mysig juldoft är det. Det är t.o.m 25% rabatt på det nu, du hittar det HÄR. NordicFeel är svinsnabba med att skicka hem produkter också, tar bara ett par dagar, ibland 1 dag.

Igår började några små julklappar att hitta in under granen hemma hos oss. Detta väcker såklart lite nyfikenhet här hemma. Man får vara lite taktisk och inte flasha allt, så brukar vi tänka. På juldagsmorgon smäller vi in med hela arsenalen. Haha… Snacka om att det blir mys på en gång när man får in lite paket under granen. Jag själv älskar ju julklappar också, ju fler desto roligare. Behöver inte vara dyrt, bara det är något och att det är inslaget. 😅🎅🏼❤️

Jaha, nu ska jag börja baka här hemma. Ska köra sista kylskåpstömningen också innan julmaten flyttar in. Imorgon ska 128 kassar julmat hämtas så jag tänker att vi behöver få undan en hel del ur kylen för att allt ska få plats.

På tur att baka står allt julbröd och så ska jag testa ett nytt knäckebröd som ska vara busenkelt att göra.

Vi hörs av senare hörni, ha en mysig Söndag om du inte kikar in mer idag.

Kram Nina

110
Subscribe
Notify of
guest

8 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lena
Lena
3 years ago

Dom fransarna måste jag prova! Kan kanske vara ett alternativ till fransförlägning jag gjort flera år nu..Hur tar man bort dom? Tar det lång tid att få plats snyggt?

niiinis
niiinis
Reply to  Lena
3 years ago

Nej alltså swisch så sitter dom på. Jag tog en pincett och bara justerade dom lite. Såååå enkelt! Jag har inte kört fransförlängning sen pandemin startade, kör bara lösfransar nu. Så skönt faktiskt. 🙏🏻❤️ Kommer kanske ha förlängning sen igen men nu är detta så toppen!

Jennie
Jennie
3 years ago

Om du inte sett mistlar förut måste du ju kolla i träden vid skolparken. De som är mot gamla tingshuset har helt enorma mistlar. Sen är träden utanför komvux på korsängsgatan fulla med mistlar. Där ”pallade” vi mistlar när jag var ca 15år.

niiinis
niiinis
Reply to  Jennie
3 years ago

Men Gud, hade ingen aning! Måste kolla! Tack för tips!

Anne-Marie Silve'n
Anne-Marie Silve'n
3 years ago

Hej,
Om jag inte blandar ihop saker så hade du ett recept på granola ute för ett tag sen.
Skulle du kunna lägga ut det igen?
Ifall du har det receptet.
Är jättetacksam i så fall.
Trevlig adventssöndag och God jul,
Mvh AnneM

niiinis
niiinis
Reply to  Anne-Marie Silve'n
3 years ago

Det enklaste är om du söker här på bloggen på granola. Klicka på det tre strecken upp i högra hörnet, skriv sedan i granola så kommer receptet upp om du scrollar ned. Trevlig adventssöndag till dig med och god jul! 🎁🎄

Maria
Maria
3 years ago

Gäddeholm, det är så mysigt där. Vi brukar åka dit och bada på sommaren. Det finns 2 fasta grillplatser vid sjön, så ngn dag på jullovet ska vi ta med korv och bröd och åka dit och grilla.

niiinis
niiinis
Reply to  Maria
3 years ago

Åh mysigt, synd vi inte visste det. Då skulle vi tagit med korv och grillat.

Nästa inlägg

Ninas Jullimpa

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x