God fortsättning

Hej på er och god fortsättning.

Jag är glad och lycklig över att vi fick ett så mysigt julfirande med de absolut närmaste i familjen.

Dagen började med att jag fick öppna min present från Milo. Världens mysigaste mysdräkt från Adidas.

Den här kommer jag bo i känns det som. Såååå himla skön! Älskar myskläder, tillbringar typ 90% av min tid i det dessutom så att man får lite nytt är perfekt!

Tomten kom på ett snabbt litet besök också, som jag fick skratta alltså! 😂😂😂

Vår lilla glögghörna som jag fixade. Allt gott samlat på ett och samma ställe och perfekt nu när det dricks glögg till höger och vänster.

Julklappsöppning med allt vad det innebär! Milo var den som delade ut alla julklappar.

En viss herre i familjen väldigt väldigt väldigt väldigt glad över sin julklapp. En elscooter har stått högst på listan en väldigt lång tid så ni må tro han blev överlycklig?

Här har ni min julklapp, ett Hermes armband. Gud, trodde inte mina ögon när jag öppnade asken. En sån fantastisk present. 🧡 Så tacksam. Ett sånt armband har stått på min lista i åratal.

Mina stora barn köpte dessa suuuuperfina champagneglas från Gynning. Älsklingarna, dom vet vad mamma gillar. Så himla snygga! 💛

Äntligen fick jag en värmefilt av mamma och pappa också, som jag längtat efter en sån här utan att veta om det. Haha, låter säkert konstigt men en värmefilt måste vara det bästa påfundet ever och något som jag på något sätt helt missat! 🙏🏻😍 Haha… hur härligt?! Vet ni hur mycket den värmer?

Vi har just varit ute på en kylig promenad. Milo körde sin elscooter och vi andra gick. Så skönt att komma ut lite. På dagen såg vi SOUL på Disney+. Sååå bra tecknad film, missa inte den. Nu ska vi just titta på nya Jönssonligan, sen blir det nog pizza här vid TV:n. En väldigt avslappnad och härlig dag med inga måsten.

Hoppas att ni alla haft en mysig jul trots att allt varit så knasigt under detta år. Om några dagar får vi avsluta detta märkliga år i alla fall och det gör i alla fall jag med en önskan om ett nytt fräscht 2021 som kommer innehålla annat härligt än ett virus som fått alldeles för stor plats detta år.

Kram Nina

157
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Natalie
Natalie
3 years ago

Jag undrar hur det går för dig med tyngdtäcket? Jag fick ett sånt i julklapp. Har provat att vila med det o sover då tydligen gott men första natten blev det för mycket och kände mig stressad under det och föste undan det och tog till det vanliga. Läst att man behöver långsamt vänja sig vid det

niiinis
niiinis
Reply to  Natalie
3 years ago

Jag ÄLSKAR mitt tyngdtäcke. Jag använde det lite försiktigt i början men bara i någon dag. Nu älskar jag och ligga under det och sover sååå mycket bättre!

Sofia
Sofia
3 years ago

God fortsättning kära du 🤶🏻 Så fina presenter. Kul att ni köper saker som man kan ha i många er. Så mycket slit och släng i dessa tider.

niiinis
niiinis
Reply to  Sofia
3 years ago

❤️

Img 7175.jpg

Nästa inlägg

Julskinkstroganoff

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x