Gott slut

Innehåller annonslänkar genom reklam för Cellbes

Halloj nyårsfirare!

Helt galet att jag fortfarande är vaken hörni. Men jag fuskade lite och sov flera timmar efter lunch idag. Man måste vara taktisk om man är som mig med sömnen såhär års, ska man vara vaken till midnatt är det bäst att förbereda sig på rätt sätt. Sömnmaraton på dagen gjorde susen.

HÄR hittar ni min klänning, på REA nu.

Ja vi snofsade upp oss lite men kan meddela att jag redan innan klockan var 8 satt i soffan med sliten tisha och sminket avtvättat. Men det var härligt så länge det varade.

Ligger och kollar film som vi just hyrt på Viaplay. Tittar på Greenland. Handlar om en står komet som landar på jorden och allt blir totalt kaos. Den är lite för hemsk för en HSP person som mig att titta på dock, så jag ligger här och skriver till dig istället. Har lärt mig att jag inte klarar såna där filmer längre.

Sa just till Tony att jag ändå är så tacksam för allt, det här är perfekt nyårsafton för mig. Jag har ätit gott, haft på mig glitterklänning, fått vara med min lilla familj som jag älskar mest av allt. Jag kan inte begära mer.

Hörni, nu stänger vi det här märkliga året en gång för alla. 2021 kommer med helt andra förutsättningar och jag hoppas att det är nästa år allt kommer att vända. Kanske blir det aldrig riktigt som det var förr, men i närheten av det ändå?

Gott slut och gott nytt år alla fina läsare.

Kram från mig och min familj! ❤️🎉

128
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Therese
Therese
3 years ago

Jag har just sovit i soffan då sambon såg dålig film, perfekt ändå. Hoppas bara jag kan sova sen efter tolvslaget 😅 hade det inte varit för att vi lovat 4-åringen att väcka honom så hade nog hela familjen snarkat nu 😂 gott nytt år på dig!

Eva
Eva
3 years ago

Fin klänning på dig💞 gott nytt år till dig och dina❤️

Nästa inlägg

Kvällens efterrätt

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x