Nu jäklar är det sluthalkat

Godmorgon godmorgon!

Tack för alla inputs angående hjärtat, helt klart är ju att den strular och jag ska dra iväg ett mejl till min portal om det bara så de vet att den inte funkar som den ska. Tack för att ni klickar i hjärtat ändå även om det strular förresten, det som verkar bäst är att hålla fingret över hjärtat länge, då verkar det funka någorlunda.

Jag ska strax ge mig ut på min dagliga promenad. Igår var jag ute och gick men kände efter bara 10 minuter på promenaden att jag MÅSTE inhandla ett par ICEBUGS. Jag har ju gått och funderat på såna till och från i många många år men aldrig kommit till skott. Dessa skor med små piggar under som ska vara så grymma.

Såhär såg vägarna ut på min promenad igår. Kan kanske tyckas lite oskyldiga men detta är rena rama isgatan när man går med vanliga promenad/joggingskor. Jag gick och spände skinkorna och ryggen som besatt, snacka om att bli stel alltså?

Jag la upp detta på min Instagram och fick massor med tips direkt. Många skrev att de haft sina ICEBUGS i flera år, någon hade haft sina i sex år och var fortfarande sååå nöjd. Jag kommer nog bara använda mina på mina promenader eller om vi vandrar i skogen. Någon skrev nämligen att man inte får gå med dom i butiker och sånt, men tydligen så finns det skydd till som man kan köpa så man kan kvista in på affären även om man har sina ICEBUGS på.

Jag fick glädjande nog också tips om att här i småstaden så hade Sportringen (<länk) 25% rea på just ICEBUGS. Vilken tajming! Kvistade dit och köpte ett par direkt igår.

Så tips till dig om du bor här eller i närheten är att kvista in där och fynda ett par. Jag upplevde dom lite stora i storlek men köpte min storlek ändå och tänkte att de riktigt kalla dagarna kanske man vill ha en tjockare strumpa i.

Är sååå taggad nu att testa dom. Ska göra min sellerijuice nu och sen ger jag mig ut på promenad och testar. Kommer jag flyga fram? Något som jag kanske slipper är att spänna skinkorna så förbaskat. Haha….

Berättar sen hur det gick. Vi hörs senare.

Kram Nina

206
Subscribe
Notify of
guest

9 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ann-Louise
Ann-Louise
3 years ago

Jag använda mina igår😊😊 Så nöjd😊
Tack till Sportringen👍🏻👏🏻

Marie
Marie
3 years ago

Har sådana och höll på att gå ner o spagat när jag tog några steg på ett stengolv .. då funkar dom tvärtom 😂

niiinis
niiinis
Reply to  Marie
3 years ago

Haha! Ojoj…. ja då är de nog livsfarliga. 😂🙈

Eva
Eva
3 years ago

Tips om det är halt! Gå i skogen👍 Riktigt skogspromenad. Inte halt alls😍

Eva
Eva
Reply to  Eva
3 years ago

Kanonträning dessutom💪 Ger så mycket mer och är så mycket ”jobbigare”

niiinis
niiinis
Reply to  Eva
3 years ago

Gillar inte riktigt att ta mina powerwalks i skogen, har ett känsligt bäcken och den gillar inte det alls. 🥺

Eva
Eva
Reply to  niiinis
3 years ago

Så tråkigt😢 det ger så mycket mer. Men man får göra det man kan👍💞

niiinis
niiinis
Reply to  Eva
3 years ago

Ja jättetråkigt, älskar skogen annars. 🌳🌲

Lotta järnil
Lotta järnil
3 years ago

Har haft mina nu i 2 år , men med dragkedja, gillar inte knytning , bra att vara varm om fötterna vid alla ute fika också! Dessa tider!

Img 9326.jpg

Nästa inlägg

Klicka i hjärtat?!

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x