ANNONS

Kanelbullar på smördeg

/

Godmorgon vänner!

Jag är uppe med tuppen för idag ska vi iväg på ett litet äventyr. Jag kan inte berätta mer än så men följer du mig på Instagram så kommer du få hänga med under dagen.

Jag tänkte kicka igång dagen med ett snabbtips till dig, jag har klurat på att jag vill testa detta i en hel evighet och nu har jag gjort det och herreminjee så gott det blev alltså. Ett perfekt alternativ för dig som inte hinner baka vanliga bullar! Familjen trallade nästan när de smakade och tyckte det var hur gott som helst med denna variant.

SMÖRDEGSBULLAR, ca 9 st

1 platta färdig smördeg

50 g rumsvarmt smör

2 1/2 msk strösocker

1 msk kanel

2 tsk vaniljsocker

Florsocker till garnering

Gör såhär:

1) Sätt ugnen på 200 grader varmluft eller 225 grader vanlig. Rulla ut plattan.

2) Blanda smör, socker, vaniljsocker och kanel. Bred på det på plattan.

3) Rulla ihop från långsidan till en rulle. Skär ur ca 9 bullar, ca 3-4 cm breda. Placera i muffinsformar och skjutsa in i ugnen i ca 15-20 min eller tills de fått din färg. Pudra med florsocker.

HÄR KAN DU FÖLJA MIG:

Följ mig gärna på min FB-sida för flera dagliga receptuppdateringar HÄR

Följ mig gärna på Instagram med bilder & videouppdateringar i story HÄR

Följ mig gärna på Bloglovin så du inte missar några inlägg HÄR

Vi hörs sen igen,

Kram Nina

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00