Myssovisar

Innehåller annonslänkar genom reklam för Cellbes

Halloj raringar!

Söndagkvällen börjar närma sig. Jag har just duschat och tvättat håret. Har kört härligaste inpackningen, just nu kör jag inpackning varje gång jag tvättar håret för nu är håret torrt hörni. Kallt torrt väder torkar ut håret som tusan. Ska visa sen vilken inpackning jag har, den är sååå bra!

Brrrr, vi har lite kallt hemma så nu har jag tagit på mig den varmaste pyjamasen. Pyjamasbralla med linne och stickad tröja. Jag skulle behöva nya liknande. Jag gillar färgglada mönstrade pyjamasbrallor sen kan man kombinera med vad man vill till. Jag brukar ha ett tight linne till. Sååå skönt att sova i när man är frusen som jag.

Blommiga // Leo // Blåblommiga

Visst blir man väl lite glad av dessa skönisar! Så mysigt samtidigt som man blir lite fin också. Jag matchar oftast pyjamasen också, kan inte ta på mig vad som helst även om jag bara ska sova. Haha…. så jobbig!

Kika gärna in HÄR på fler mysiga sovoutfits. Kolla t ex in det HÄR söta nattlinnet. Såååå fiiiin!

Nu ska jag sätta tänderna i den här tallriken. Får bli detta till något av en middag idag. Ibland orkar man inte riktigt, jag lagade 3 olika rätter till lunch så jag fick lite nog av matlagningen just idag. 😅 Har köpt en ny granola från Fredrik Paulun. Blåbär och Citron heter den, den är såååå god! Testa vetja.

Hepp, nu äta, hörs senare!

Kram Nina

62
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Malin
Malin
3 years ago

Ja, den granolan är verkligen supergod! 🙂

niiinis
niiinis
Reply to  Malin
3 years ago

Supergod! 👌🏻😋✨

Nästa inlägg

Gratinerade TACOBÅTAR

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x