Trycka ut ryggslutet

Godmorgon vänner!

Här sitter jag med knallröda kinder efter en 1 1/2 timmas promenad och telefonmöte på förmiddagen. Perfekt sätt att ha möte på även om det gnisslade mycket om mina trampande ICE-Bug skor i den iskalla snön. 😀 Det var ok dock och störde inte vårt möte.

I morse började jag med att äta frukosten innan jag gav mig av. Jag vet av erfarenhet att ska jag gå långt på tom mage blir så jag sjukt urlakad av det så då fyller jag på innan jag ger mig av. I morse blev det havreyoghurt med banan, glutenfria havregryn och pumpafrön.

Magisk vintermorgon. Svinkall sådan! T.o.m luddet i ansiktet frös.

Var sååå skönt att komma hem, jag var dock svettig på överkroppen så frös gjorde jag inte. Men att få sluta gå och sträcka ut ryggslutet i soffan…. ja du kanske kan tänka dig känslan. Så skönt!

Nu börjar det kurra i magen här så jag tror jag ska svänga ihop en god liten lunch åt oss här hemma. Vi hörs sen!

Kram Nina

152
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lingonochmusslor.com
Lingonochmusslor.com
3 years ago

Vilken lycka att kunna kombinera möte med den underbara vinternaturen vi har nu. Blir så rastlös av telefonmöten. Försökte putsa fönster lite i smyg under ett men givetvis var det någon som stördes av att det blåste… ha en fin dag!

Nästa inlägg

Veckomatsedel

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x