ANNONS

Förnya klinkergolvet billigt

/

Goodmorning eller goddagens för tusan. Klockan är ju redan långt över 12 på dagen. Myskläderna är på för dagen.

Köpt lite nytt i mysväg, börjar tröttna på de där med stora knän på. Haha…. Jättesköna stora mysbrallor och lurvtröja med luva.

Hörni, jag håller på med hallgolvet ju. Jag har visat lite på min Instastory och tror att det kommer bli så bra när det blir klart. Det lilla som är klart nu är sååå fint! 😍 Snacka om ett lyft jämfört med det terracottafärgade.

Jag har helt sonika köpt dekorplast. Ett tips är att köpa ett sånt som inte är halkigt. Detta har lite som en yta som gör att det inte alls är halkigt. Jag ville ha något som såg ut som betong och tyckte nog att det här från Bauhaus ser riktigt bra ut. Jag har varit jättenoga med att rengöra bra under, se till att det inte ligger några små stenar eller något under för då blir det lätt hål. Sen kommer jag lägga matta där man går så slitagen blir så liten som möjligt.

Något att tänka på också är att man måste vara noga att skära precis i kanten av klinkerstenen, blir det lite utanför kvar av dekorplasten är det nog lätt att fastna lite med skurmoppen t ex.

Vill man inte banka bort klinker som redan ligger av olika anledningar så är detta ett superbilligt sätt att förnya ett klinkergolv som har en färg man inte gillar t ex. Det går dessutom att återställa helt eller varför inte byta färg när man tröttnat. Det är lätt att bara dra bort dekorplasten, det blir inget klister kvar efteråt. Syns inte ens att där legat något.

Jag ska göra likadant i badrummet där vi har badkar. Det kommer däremot ta 147 år att göra det då det är småklinker därinne. Men, jag ger mig inte. Det kommer bli ett sånt lyft så det är lätt värt det. I badrum kan man sätta på klinkergolv om det tex inte kommer i kontakt med vatten så mycket. Har man badkar så blir ju inte golvet blött på samma sätt som om man hade en dusch stod där. Jag kommer knäppa bilder ordentligt på allt sen när nya garderoberna står där i hallen klart och jag fått ordning.

Tips tips till dig som snabbt vill förnya ett klinkergolv!

Nu ska jag fortsätta jobba, vi hörs sen.

Kram Nina

7

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00