Kvinnodagen och kall vår

Innehåller annonslänkar genom reklam för Cellbes

Godmorgon godmorgon!

Ska alldeles strax kliva upp och ta tag i dagen men tänkte skriva till dig först. Tony drar stockar här bredvid. Är det något han aldrig haft problem med i livet så är det sömnen. Det känns som han alltid somnat innan han lagt huvudet på kudden och sen sovit utan att vakna i 8-9 timmar.

Förut, när mina sömnbesvär var som värst, så gav det mig nästan ångest. Jag kunde glo ut i mörkret sömnlös och höra hans tunga andetag och nästan vilja hämta kastrull-locken och dångla till sådär rejält så han for upp i taket. Haha…. man hade rätt knasiga tankar när man hade stora problem med att sova. Så glad att jag inte har det så längre. Det kunde fasen vara tortyrliknande att inte få sova, det gjorde mig knäpp.

Nya vita sneakers HÄR – älskar dom, lite stora i storlek dock så står du mellan två storlekar – välj den mindre då. Såg att det fanns lite få kvar av 36 och 37.

Igår var det internationella kvinnodagen så dagen till ära köpte jag örhängen och halsband med kvinnosymbolen på. Hittade dom på Lagerströms Ur & Guld här i vår lilla småstad ifall du undrade.

Vi åkte ned till hamnen efter lunchen och bara satte oss och njöt en stund. Knäppte man jackan och blundade mot solen så kändes det härligt…. en kort stund… för sen frös man sönder. Det är så otroligt kallt nu alltså. Fyyyy, längtar till våren kommer på allvar och värmer våra frusna kroppar. Till påsk har jag bestämt att då ska det vara vår med värme! 😅

Hepp, nu börjar jag få bråttom. Ha en fin dag så hörs vi sen.

Kram Nina

103
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Eva
Eva
3 years ago

Haha en sån man har jag också😴😂 han somnar tidigt, gärna 20-21 på kvällen när han kommit hem från jobbet och studsar upp kl 05.
Jag har dock inte problem med sömnen men får aldrig lagt mig i tid. Börjar bli bättre på att lägga mig i tid.
Kan dock bli tokig på snarkandet😡 får ta täcke o kudde och lägga mig i ett annat rum ibland.

niiinis
niiinis
Reply to  Eva
3 years ago

Haha! Känner igen det där. 😂

Img 1899.jpg

Nästa inlägg

Veckomatsedel

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x