Fredagstips

Halloj halloj!

Hoppas allt är bra med dig. Fredagen dundrade in med dunder & brak här kändes det som. Har förberett present till min fina pappa som fyller 70 år imorgon. Pandemitider som det är blir det ingen fest men vi har lyckats få ihop en familjemiddag på Näsby slott i alla fall. Vi får inte sitta ihop men vi får vara i samma rum i alla fall och äta. Avsides, så det känns tryggt för oss alla. Hörde att det går så otroligt trögt för ett av våra favoritslott så det kändes fint i hjärtat att få gynna lite.

Apropå gynna! Beställde lite härliga presentartiklar och annat från en nätbutik som heter Alixtra. Fick tips av kontot ”fix & trix” om butiken så jag köpte dessa underbara ”presentväskor”.

Hur härliga? Dom finns HÄR (ej sponsrad eller samarbete, bara väldigt nöjd kund). Antingen så lägger man i en flaska vin eller champagne, eller så använder man dom som fina presentväskor. Det ska jag göra! ✨✨

Den här smidiga köpte jag också. En tillplattad champagnekyl som man lätt vecklar ut. Snygg att ha stå framme också ju och ta ingen plats. Bästa bästa! Såg att den fanns i olika stilar.

Den här disktrasan fick också hänga med på ett hörn. 😅🍾🥂

Taggade shopen på instagram och fick då höra av ”Tips & Trix” att hon som ägde butiken blev så himla glad för att jag tipsade om hennes butik. Det gjorde mig väldigt glad. ❤️

Nu måste jag fortsätta jobba här, ville kika in och önska dig en härlig fredag. Återkommer med ett gottigt recept lite senare, hela familjen äääääälskade den kalla såsen till.

Hörs sen!

Kram Nina

95
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Alexandra van Oosten
Alexandra van Oosten
3 years ago

Blev så otroligt glad! Du anar inte ❤️ All kärlek till dig på alla vis!! Många kramar!

niiinis
niiinis
Reply to  Alexandra van Oosten
3 years ago

Vad roligt att du hittade hit! Bara kul att tipsa om dina trevliga produkter! Kram ❤️❤️❤️

Carina
Carina
3 years ago

Nu har jag också beställt 👍🏻

Nästa inlägg

Ölmarinerad Flankstek

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x