Ge mig 47 koppar

Hej och go’kväll!

Jag förståååår inte, jag är så fasligt trött på kvällarna. Har haft så många kvällar nu när jag inte alls är sugen på att ställa mig och laga mat, än mindre plocka undan. Sååå omotiverad verkligen. Jag vill ligga på soffan och kolla The Crown bara och skita i alla måsten. Eller ligga i badet med plingplong musik, gosa in sig i en varm fluffig morgonrock och sen soffan och The Crown. Sen somna med serien igång lite tyst i bakgrunden. Ja men jag smäller av så härligt.

Hoppas verkligen energin återvänder till värmen kommer, inte kul och vara en sån här tröttmössa som jag är nu med noll energi. Apropå värme, på tisdag ska vi ha sol och 10 grader varmt. Huuuur härligt!? Känns som man vill hoppa i bikinin och hjula på baksidan. Så jäkla glad. Dock skulle kanske grannarna bli lite fundersamma…. 😅 Åh shit vad man är utsvulten på värme nu. Jag tror inte jag är ensam heller. Hela Sverige kommer väl kasta sig ut och hjula i bikini så fort värmen kommer tänker jag.

Idag var det möte igen (strunta i smulorna, som sagt…. dammsugaren har fått stått och samlat damm i städskåpet, haha). Använde mina fejk-skinnisar för andra gången. Köpte dom för en evighet sen men har liksom glömt av att använda dom. Köpta på Zara ifall någon undrar.

Jag har mycket på gång, bl a ett stort projekt som jag haft i tankarna i många många år men aldrig kommit till skott. Idag hade vi ett första möte om det och jag säger bara….. ”Jag kissar på mig om vi roddar ihop det här!” Herre-min-jeee så kul. Ni är dom första som ska få veta, det kan jag lova er. Egentligen ska man ju bara skita i och berätta när man inte kan berätta hela grejen, men jag kunde inte låta bli för blir det av hoppas jag att ni också kommer tycka detta är toppenkul.

Tony skjutsade precis Milo till fotbollsträningen, känns så konstigt att de har träning utomhus när det är kolsvart ute men så är det ju i vårt land. Tur det finns belysning på planen, skulle bli lite annorlunda träning annars kanske? 😅 Om en månad kommer det dock att vara ljust den här tiden, längtar till det där galna ljuset vi har på sommaren här uppe i Skandinavien. Hos mormor i norra Finland går solen inte ens ner under en period på sommaren.

Nä, nu ska jag slänga i vatten i vattenkokaren och testa mitt nya te. Det låter så gott.

Ingefära, kanel, apelsin, fänkål, kamomill…. mums! Älskar de där lite orientaliska smakerna. Det här te’t sägs hjälpa kvinnan att bibehålla sin inre balans. Omg, som jag behöver det med mitt förklimakterie. Ska dricka 47 koppar och se om det hjälper. 😂

Ha en skön kväll, imorgon är det FINFREDAG hörni. Så skönt!

Kram Nina

76
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Img 2267.jpg

Nästa inlägg

VECKOMATSEDEL HELG

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x