Vårfavoriter i sminkväskan – fynda!

Innehåller annonslänkar genom reklam för NordicFeel.

Godmorgon raringar!

Här jobbas det för fullt redan fast det är supertidig morgon, jag har massor att göra idag. Det är bl a samarbeten som ska skickas in för godkännande av kund, planera in ett roligt event som vi ska göra tillsammans via länk och så ska jag på ett möte idag också. Proppfullt minst sagt så nu gäller det att ha huvudet på skaft! 😅

Jag tänkte jag skulle ge dig lite sminktips nu när våren är på intågande. Då kan det vara kul att fylla på sminkväskan med roligheter och framförallt lite färg! 🧡🤎❤️

Just nu har NordicFeel en kampanj där du får 20% rabatt på makeup om du handlar för 199 kr eller mer! Så bra kampanj ju.

Först ut för detta tips är denna >>rougepalette<< som jag bara älskar, så otroligt härliga våriga färger på rouge. De två längst ut till höger ger galet mycket glow så dem räcker de bara att ”toucha till” över rougen med så ser du ut som en million dollar babe! ✨👌🏻💕

En annan sak som funnits i min sminkväska i säkert 20 år är denna >>bronzing powder från Isadora<<. Denna är en ”must have” för mig. Jag har den som heter Dark Tan och den ger så fin solkysst hud. Sveper på kindbenen, högst upp i pannan (nästan vid hårfästet) och lite vid käklinjen. Voilà så är du klar! Räcker i en evighet gör den också.

Det är sååå många på Instagram som frågar vilken foundation jag använder. Just nu är det denna. Älskar! >>Estee Lauder ”Double wear”<< (tror jag skrev fel till några som frågade, förlåt för det i så fall), denna är såå bra. Täcker så fint och bra. Mitt bästa tips är att blanda ut den lite med en dagkräm, då blir den top notch.

Jag använder ALLTID en foundationpensel när jag applicerar den. Jag använder den >>här från Real Techniques<<, helt klart bästa jag någonsin haft.

Kan aldrig låta bli att tipsa om min absoluta favorit när det kommer till gloss. Älskar älskar älskar. >>Clarins Instant Light Lip Perfector<< är min favorit, älskar färgen Rosewood Shimmer. Jämnar till läpparna, ger superfin gloss och sitter bra. Gör inget alls att den dessutom doftar magiskt.

Hepp, måste kicka igång dagen här. Tidig morgon när det är mycket att göra. Önskar dig en fin torsdag så hörs vi sen. Idag kommer nämligen den första VECKOMATSEDEL ”Helg” här på bloggen, något att inspireras av till helgens goda måltider. Både förrätt, varmrätt och efterrätt utlovas.

Kram Nina

43
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Snabba Havrefrallor

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x