Bondomelett

Innehåller annonslänk för Cervera Ska man äta något riktigt gott till påskfrukost så måste det ju vara detta. Man har säkert både ägg och potatis kvar efter påskens middagar!
Bondomelett, 4 p 400 g kokt potatis 6 ägg 3 dl mjölk 1 tsk salt och peppar efter smak Smör till stekning Gör såhär: 1) Dela upp den kokta potatisen i mindre bitar. Stek i en rejäl klick med smör, de ska få lite färg. Stek gärna i gjutjärnsstekpanna som du sedan kan ha i ugnen. (HÄR har du en gjutjärnspanna i lättvikt perfekt för detta ändamål). Annars lägger du i den stekta potatisen i en ugnsfast form. 2) Vispa samman ägg, mjölk, salt och peppar. Häll över potatisen, grädda i ugnen på 175 grader i ca 20 min eller tills den fått riktigt fin färg. Tips: Toppa omeletten med t ex fetaost, rödlök och basilika. Mums! Också gott att ha i ca 200 g rökt skinka i omeletten. Gillar du receptet får du gärna klicka i det lilla hjärtat under bilden.  Följ mig gärna på min FB-sida för flera dagliga receptuppdateringar HÄR Följ mig gärna på Instagram med bilder & videouppdateringar i story HÄR Följ mig gärna på Bloglovin så du inte missar några inlägg HÄR Kram Nina
1
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Img 2486.jpg

Nästa inlägg

Mötesfredag & Instagramlive

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x