Svårt med alla dessa val

Godmorgon vänner!

Vilken dag det blev igår, värmen och solen bara fyllde mig med vårglädje. Tog tag i vår lilla trapp ute t.o.m. Den såg helt bedrövlig ut, den lilla kanten på trappen har stenar som hade halkat snett och hängde halft över trappan. Fick ett ryck efter promenaden igår och grävde loss stenarna och satte dit dom igen. Blev sån otrolig skillnad.

Ja de här bilden kanske inte säger något, glömde ju ta förebild och den här bilden tog jag nyss, nu när det är mulet igen. Såååå trist! Men för att förklara hur det såg ut så var det helt överväxt för det första och stenarna hade liksom halkat över trappan. Nu är det rensat och fixat i alla fall. Så fort vädret tillåter ska det stå krukor med blommor här, eller om jag köper någon perenn som klarar frostnätterna också.

Igår var ljuvligt! Vädret var verkligen helt underbart. Gud vad jag njöt när jag stod och grävde vid trappan. Stod i bara luvtröjan. Ingenting är som första känslan av vår.

Efter Milo slutade skolan åkte vi iväg för att köpa ny cykelhjälm till honom. Han cyklar till skolan nästan dagligen och hjälmen hade spruckit så en ny behövde inhandlas. Dessutom hade han vuxit ur fotbollsskorna. Alltså gud, hur fort kan en fot växa? Jag baxnar? Hans fötter växer i raketfart just nu, känns som jag vill köpa 3 storlekar för stora för att han ska kunna ha dem ett halvår.

Hjälmar fanns det många att välja emellan men det gick väldigt smidigt ändå måste jag säga. Brukar ju kunna ta år ibland innan ungar kan bestämma sig. 😅 Det kan vara så små detaljer som avgör om det är något som inte riktigt passar. Igår var det t ex en grön rand på första hjälmen som han inte gillade. Som sagt, man vet aldrig.

Fotbollsskorna testade och klara. Han var ju tvungen att låtsasdribbla och låtsasskjuta för att de skulle bli godkända. Tog på krafterna det som ni ser. 😅 Fotbollsskor är en djungel, glad att vi hittade ett par. Nu finns det ju olika. De som man kan använda på konstgräs och de som man kan använda på gräs. Tack och lov finns det de som kan användas på både och. 😉

Hepp! Dags att sätta igång dagen här. Hoppas att du får en bra Lill-Lördag. Själv ska jag jobba och planera lite middag för vår 25 åring. Imorgon ska vi fira honom lite här hemma. Blir bara närmaste familjen så det blir lagom.

Hör sen!

Kram Nina

81
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Sidecar DRINKTIPS

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x