Nytt hemma

Godmorgon Lördag!

En bild från igår när jag var klar med ett långt möte. Stod i solen och bara andades en stund.

Piuh! Jag har så jädrans hektiska dagar just nu. Allt går i ett, jag har olika deadlines att lyckas hinna till hela tiden. Samtidigt håller jag på och starta upp ett nytt jättestort projekt som du kommer få veta mer om snart. Jag har massor med möten som måste betas av. En miljon mejl som dimper ned hela tiden. Svara på frågor och kommentarer på alla mina sociala medier. Måste ta fram lite nya recept till påsk och så håller jag dessutom på och ”korrar” boken nu och putsar till det allra sista. Som om inte allt det var nog så har ett minneskort pajat med massa viktiga jobbilder på, dessutom försvann ett annat gäng bilder som jag tagit till ett samarbete. Alltså total kaos, det känns som har man det lite för stressigt så börjar allt gå emot en till slut. Men… det finns värre saker. Tur att jag älskar mitt jobb! ❤️

Som sagt, lite för mycket skulle jag säga att jag har och göra just nu men jag hoppas att när boken nu ÄNTLIGEN går på tryck så kan jag fokusera på lite mindre antal saker. Då blir det ”bara” mitt vanliga jobb och det stora projektet att ta hand om.

Har jag hunnit påskpynta? Eeeeh nope. När ska man hinna? Fyyyy…. så trist men just nu är livet jädrans fyllt av måsten så då hinner inte jag såna saker alls. Jag skulle behöva hinna med massor här hemma t ex. Golvet i hallen och badrummet är inte klart, har ju påbörjat hallen med att byta färg på terracottagolvet. Vi har en garderob som ska byggas ihop och målas till hallen. Jag skulle behöva tapetsera en vägg i Milos rum. Byta ut en matta på ”kontoret” som jag köpt. Den står i ett hörn ihoprullad fortfarande.

Nä, jag brukar inte må så bra när jag har såhär mycket så nu måste jag vara lite rädd om mig. Det är då jag kör lite andningsövningar. Tar långa duschar med plingplong musik. Har köpt lite rökelser och eteriska oljor som jag försöker stressa ned med. Jag försöker komma ut på mina promenader och sova när jag är trött. Ta ett bad. Djupandas när jag kommer ihåg. Har en hög stress i kroppen nu och den ska jag nu försöka ta tag i och få och släppa. Men det får bli sen…. när jag är klar.

Som om inte det vore nog så körde brevbäraren sönder hela vår mur. Ja ni minns väl att jag hade fixat den andra sidan, dagen efter hände detta. Åh gud…. var börjar man ens? Jag vill att Postnord fixar det här och jag har precis fått ett telefonnummer till chefen på kontoret här i småstaden. Hoppas vi kan lösa det.

Idag är min dag fylld av jobb. Ska försöka hinna undan så jag kan ha en ”day off” imorgon. Helt off brukar den inte bli när man har 3 sociala kanaler som måste upprätthållas, men ni fattar. Inga deadlines att stressa med och ett mer normalt tempo på det vanliga jobbet som pågår dagligen.

Lite påskpynt lyckades jag i alla fall få ihop med två harkrukor med godis på bordet.

Här hemma har det i alla fall skett en del förändringar. Träet har fått flytta in hos oss och jisses vilken harmoni det blev medsamma. Det trodde jag inte. Ett nytt skåp som sväljer massor med saker som förut stått framme i två öppna hyllor. Ett tips om du tycker att ditt hem känns rörigt är att köpa ett skåp som kan förvara.

Älskar matbordet och stolarna. Man sitter riktigt skönt i dom. Vi köpte dessutom klappstolar som vi kan fylla på runt bordet med om man är fler än 6.

Nästa steg är ny soffa och soffbord. Soffan har jag äntligen bestämt mig för vit. Ställde frågan på Instagram och många svarade att det var superbra med vit soffa med avtagbar klädsel då man kan slänga in allt i tvättmaskinen och tvätta med klorin. Så, äntligen en vit soffa som jag länge suktat efter. Till det letar jag febrilt efter träbord men tror att jag hittat två runda som jag ska ha. Åh, är så pepp på att få klart.

Samtidigt klurar jag på nya utemöbler. Har sett ut bord och stolar som vi ska ha på framsidan nu. Skulle behöva ett nytt lounge-set också då jag sålde vårt gamla. Ja, så en hel del nya projekt som pågår hemma också. Konstigt att man känner sig lite stressad. Haha…. ojoj!

Nu ska jag fortsätta jobba hörni! Ska försöka hinna med en frukost emellan här bara. Hoppas ni får en fin Lördag. Här inne ska jag tipsa om den gooooodaste drinken jag druckit i hela mitt liv och råbiffs tilltugg som blev magiskt goda! Håll utkik!

Kram Nina

52
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anette Andersson
Anette Andersson
3 years ago

Så himla fint. Jag har inte mycket påsk, något litet bara. Var kommer stolarna ifrån?
Önskar dig en fin dag.
Kram Anette

niiinis
niiinis
Reply to  Anette Andersson
3 years ago

Dom är ifrån IKEA. Älskar dom. 🖤

Ella
Ella
3 years ago

Hej! Vad fint ni har! Jag undrar var du hittat mattan som ni har under bordet?

Hälsningar Ella

niiinis
niiinis
Reply to  Ella
3 years ago

Tack! Vad snäll du är! ❤️ Älsksr den, så lätt att sköta. Den är från Ikea. ❤️

Img 2658.jpg

Nästa inlägg

Veckomatsedel HELG

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x