Påsklovet i full gång

Innehåller annonslänkar genom reklam för Matsmart

Godmorgon vänner!

Tisdag idag och påsklovsveckan är i full gång. Milo njuter av långa sovmorgnar och jag försöker jobba i raketfart så vi kan göra lite roliga saker. Ynnesten med att styra sin arbetstid helt själv. Han hänger med kompisar också så jag behöver inte vara ”lekledare” hela tiden. Men, sen han landade i min mage så lovade jag att försöka njuta så mycket jag bara kan av honom innan han inte vill ha mitt sällskap längre. För den tiden kommer, tro mig ni som har småbarn. Den tiden är INTE kul, den gör ont även om det är den vägen livet ju ska gå. Det är som det ska, men jag tyckte det var asjobbigt.

Jag jobbade galet mycket när de stora barnen var små. Hux flux var de tonåringar och ville inte ens ha mitt sällskap. Det är något jag ångrar, eller ångrar kan man ju aldrig göra mer än att försöka förändra något som inte kändes bra i hjärtat. Då hade jag inget val med tanke på det arbetet jag hade då, det har jag nu, det är den stora skillnaden. Så här försöker vi njuta av påsklov allt vad vi orkar. 🙏🏻💕

Igår besökte vi go-cart Stockholm. Nästan solo på banan så brassade han 3×7 minuter och tyckte det var såååå kul. Han förbättrade sin varvtid med hela 5 minuter från första åket till sista. Dit måste vi åka fler ggr. Efter oss kom en liten tjej på 11 år som sopade banan med en tid som skulle få proffsen att skämmas. Jädrans vad grym hon var. Hon körde på rekordtider på banan. Hade gått gocart skola och allting. Jag pratade med henne en stund för jag blev så otroligt imponerad.

Det blev en mysig första påsklovsdag. Någon dag har vi planerat in filmdag också, såg att det kommit ut lite kul filmer på Netflix.

Jag har i alla fall fyllt på lagren här hemma så vi har och tugga på till filmen. Kolla in Matsmarts sortiment på snacks och godis HÄR, finns massa goda fynd. Alltså massor! 👏🏻👌🏻😋

Kokoschipsen och dadlarna är mina stora favoriter. Kan inte sluta äta! Sååå goda. Idag åt jag dadlarna till kaffet, så gott.

När du ändå är inne där så passa på att bunkra på städförrådet med >>Wettextrasor.<<

Mitt favvosalt, Himalaya salt (bland det nyttigaste saltet som finns) fyller jag på mina kryddkvarnar med.

Röda linser som jag använder massor i matlagning. Massor med järn och protein, så bra att använda istället för kött t ex.

Nä, hög tid att ringa hem minsting som är ute och lajar med kompisar. Ha en mysig kväll, imorgon är det lill-lördag!

Kram Nina

28
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Img 9803.jpg

Nästa inlägg

VECKOMATSEDEL – Vardag

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x