Hahaha!

Innehåller annonslänkar genom reklam för Cellbes

Gokväll!

Ville snabbt in och säga hej, har haft fullt upp idag. Imorgon är det ju redan skärtorsdag och påsken är i full gång. Jag måste verkligen springa ut och leta lite björkris eller nåt jädrans ris så man får lite påskkänsla. Såg något klipp om att göra fjädrar av en bit papper. Kanske gamla tapeter eller nåt, jag måste testa det. Såg så fint ut!

Men alltså, hur mycket har jag skrattat åt att jag har de här eyepadsen åt fel håll. Haha, dom ska vara med den smala delen inåt, det var en tjej på instagram som skrev det till mig. Skrattade i en kvart åt det. 😂😂😂

Har ju helt glömt att visa er min nya prickiga klänning. Blir så glad av den.

Klänning HÄR // Sneakers HÄR

Svarta strumpisar och så min skinnjacka över så är man ju tokredo för en vårdag på någon uteservering. Hur mycket längtar man efter uteserveringar? Åh… kanske känns det som livet återvänder en smula då.

Nähä, nu har det ju blivit natt för en annan. Så dags att säga natti Natti.

Kram Nina

28
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mamma till 3
Mamma till 3
3 years ago

Snyggt 😍.

Har varit mamma i över 18 år men funderar ändå varje år…..Vilken dag ger man påskäggen till sina barn 😂😂😂

Img 3043.jpg

Nästa inlägg

Ostbakad kyckling med supergod sås

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x