Sushitårta

Något som man garanterat måste testa är ju sushitårta! Så himla spännande och galet gott om du som mig gillar sushi. Ser festligt ut dessutom.
Sushitårta 7 dl kokt japanskt ris 0,5 dl risvinäger (finns i den asiatiska hyllan i välsorterade matvaruaffärer) 1 msk socker 3/4 tsk salt Topping: 170 g sushi lax 2 avocado Några nori sheets Tång caviar Gör såhär: 1) Lägg det kokta riset i en bunke. Häll i risvinäger, socker och salt. Blanda det ordentligt. 2) Lägg gladpack över en tallrik eller liten springform. Pressa ut en tredjedel av riset i botten. Lägg ett lager av sushi laxen. 3) Lägg på ett ytterligare lager av sushiriset. Skär avokadon i tärningar, du kan också skära den i skivor. Fördela ut över andra lagret ris. 5) På med sista riset, toppa sedan med några nori ”blad”, lax och tångkaviar på toppen. Gillar du receptet får du gärna klicka i hjärtat under inlägget. Följ mig gärna på min FB-sida för flera dagliga receptuppdateringar HÄR Följ mig gärna på Instagram med bilder & videouppdateringar i story HÄR Följ mig gärna på Bloglovin så du inte missar några inlägg HÄR Kram Nina
1
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Nu har han flyttat

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x