ANNONS
Integritet på Tailsweep

Sonen behövde lite kärlek

/

Hej och hallå vänner!

Här sitter jag och jobbar i soffan efter en iskall morgonpromenad på 8 km. Idag hade jag täckjacka, vantar och mössa. I slutet av maj!!!!! Tur att sommaren kommer imorgon. Såååå härligt, nu ska det bli sommar på riktigt hörni. Äntligen äntligen äntligen!

Igår åkte vi till Sthlm för lite TLC av mellan. Tender, loving, care för er som inte vet. Han har haft det lite tufft och jag kände att vi behövde åka dit och boosta honom lite.

Vi hämtade honom och sen drog vi vidare mot Taverna Brillo där vi bokat bord. Det här roulette-hjulet hänger precis innanför dörren på Brillo.

Världsagott bröd med superdupergod olivolja. Så gott att hälla lite på en assiette, strö på lite salt och doppa. Muuuums!

Så härligt att få hänga tillsammans en stund. Så skönt att de inte tar längre än 45 minuter för oss med bilen till Sthlm.

Milo härmar sin mamma, ja alltså han tycker jag ser ut såhär när jag tar en selfie! Haha, jäkla unge! 🤣🤣❤️

Jag åt sparris med jordgubbsvinaigrette och ricotta till förrätt.

Sen åt jag glutenfri pizza Pomodoro tror jag den hette. Mycket tomater och burrata uppepå. Galet gott!

Tony tog en pasta, Elliot tog tonfisk och Milo en pizza också. Vi tyckte det var jättegott!

Från promenaden i morse. Ser ni hur mycket vattenytan höjts? Det var stora översvämningar på flera ställen. Cykelvägar hade stängts av t ex.

Hepp! Nu måste jag hoppa in i duschen. Sen blir det till att åka till affären och handla lite. Ska laga lunch här hemma men det börjar gapa tomt. Blir nog till att storhandla.

Ha en fin dag hörni så hörs vi snart igen.

Kram Nina

2

Följ mig gärna på Instagram, uppdaterar story dagligen.

@niiinis.se
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00