KOLAI & powerkvinnor

Hej raringar!

Nu ska jag försöka sammanfatta lite ur livet de senaste dagarna, häng med!

Vi är ute på galet många promenader nu. Utmaningen som jag drog igång med, gå i 30 dagar i sträck har verkligen fått igång oss här hemma.

Blev inbjuden till ett så roligt event. Det var Laila Bagge och Korosh som hade nylansering av 2 nya produkter i Kolaifamiljen. Detta kit stod och väntade på hotellrummet på Clarion Stockholm när jag kom.

Snabbt på med morgonrock för att sedan ta oss till Laila och Korosh svit gör en genomgång och lite gott att äta. Jag och underbara Mammasanningar (Vivi) hann och ta ett snabbt glas innan vi kvistade iväg.

Efter genomgång av de nya produkterna gick vi tillsammans ned till spa:t. Här fick vi testa de nya produkterna. Har lånat lite bilder av Vimmelmamman (Lotta) som ni ser på bild med mig här.

Här har ni de nya produkterna. Jag har testat båda och dom är helt fantastiska! Vet ni varför? Därför att de inte innehåller massa farligt skit, och man kan använda dom varje dag utan att de skadar huden. Alldeles snart kommer dessa ut i handeln.

Ni som följer mig på Instagram kunde bl a se när jag visade filmer från den här superfina infinitypoolen. Elin stod bl a på händer på den här poolkanten. Hon är så stark och otroligt kontrollerad i sin kropp.

Vi blev bjudna på jättegod och fräsch mat medan vi satt och fick lite genomgång av resten av produkterna på Kolai.

Det finns så många godsaker bland dessa produkter! Jag har en hel del favoriter.

Hårsprayen är sååå bra! Blir inte tung även om den har bra stadga, alla hårprodukter doftar sååå gott!

Det rosa schampot och balsamet är också superhärligt! Vårdande, återbyggande och återfuktande. Håller dessutom torr hårbotten och mjäll borta.

Arganoljan, nä men alltså. Har du minsta lilla frizz eller är minsta torr i topparna. Ta en liten droppe i handen, gnugga ihop händerna och dra sen händerna i dina längder. Håret blir som nytt direkt, helt galet bra!

Saltvattensprayen, vill du ha volym och få ett jädra fluff på håret så spraya lite i botten av hårstråna, föna håret upp och ned så har du volym och stadga som räcker i en hel evighet!

Torrschampot, något av det absolut bästa som finns. Färgar inte håret ljust, blir inte för mycket voluminösas, utan håret känns bara så mycket fräschare. Älskar!

Av ansiktsprodukterna skulle jag säga dom nya som snart kommer, sen älskar jag rehabkrämen som den kallas. Anti-age utan att ansiktet känns torrt, blir bara återfuktat och såååå härligt. Den här produkten är FE-NO-ME-NAL. Har ALDRIG hittat en kräm som är anti-age som INTE torkar ut. Men den här gör inte det. Alltså wow! Min första anti-age som levererar det jag vill ha.

Just nu håller jag på att testa brun utan solen för ansiktet. Ämen, guuuud så bra!

Ett litet extra tips! Kolla in tvätten från Kolai, alltså ansiktstvätten och ”lash extension” tvätten. Också riktiga höjdarprodukter!

Japp, det var det! Nu fick jag bråttom, måste jag fara iväg på fotbollsmatch med Milo. Vi hörs sen.

Kram Nina

40
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Livet går i ett

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x