ANNONS

Sverigematch, förberedelser pågår!

Här pågår förberedelser inför Sverigematchen ikväll. Blivit så inspirerad av många av mina bloggkollegor inom mat och bak som knåpat ihop en Sandwich tårta. Så det ska serveras till fotbollen ikväll. Jag menar, hur gott är det inte med glassen Sandwich? Fast för mig heter den fortfarande GB Sandwich. Allt det i en härlig tårta måste ju bara bli succé!

Apropå förberedelser, hittade så himla söta små nagellack från Depend. Testade denna söta blåa färgen dagen till ära, vad gör man inte för att heja fram vårt fotbollslag. 😀 Här hemma går Tony redan i fotbollströjan och laddar. HÄR hittar du nagellacket, 25% rabatt just nu.

Tycker det blev riktigt fint! En lavendelblå färg med små små glitterkorn i. Blir glad när jag tittar ned på mina fötter nu. 

Köpte dessa färger också! Från vänster Brand me, Tropical Freak, Good Enough. 25% rabatt på alla just nu.

Nu ska jag sätta mig och knåpa ihop ett inlägg på lite recept som jag testade igår.

Kram Nina

36
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Img 7143.jpg

Nästa inlägg

Midsommarklänningar

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x