Min klänningskollektion

I samarbete med Love Forever

Godmorgon fina ni!

Idag är det launching-day som proffsen brukar säga. Haha…jag är verkligen inget proffs men wow vad kul detta är.

Jag har tillsammans med Love Forever tagit fram en kollektion. Idag visar jag er min första klänning i kollektionen. Åh jag bara älskar den här klänningen alltså. Den är exakt så som jag vill ha den. Superfin i modellen, en omlott som jag bara älskar. Tyget är sådär tunt och faller supersnyggt på kroppen, dessutom så andas det. Sen bara älskar jag printet, min ”Happy dress” skulle man nästan kunna kalla den för den gör mig glad!

Du hittar denna ljuvlighet HÄR!

Åh detta ska bli så himla spännande och kul. Terece på Love Forever är så himla duktig på detta, en riktig guru inom kläder och mode. Hon har varit i branschen länge länge, så jag känner verkligen att jag har att göra med riktiga proffs.

Så kul att äntligen vara igång!

Kram Nina

66
Subscribe
Notify of
guest

7 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sanna
Sanna
2 years ago

Wow grattis vad roligt !!!

Riktigt snygg skapelse:)

Stort lycka till önskar jag dig fina Nina ❤

Agneta
Agneta
2 years ago

Jätte- jättefin.10 poäng!!!

Karin
Karin
2 years ago

Feedback till företaget om det inte är så att jag är blind. Jag hittar inte mått på ett enda plagg och dessutom är det dubbelstl. Jättefin klänning men jättesvårt att köpa utan mått. Gäller alla produkter.

niiinis
niiinis
Reply to  Karin
2 years ago

Jodå, under varukorgsikonen har du en text, klicka på den så kommer du till storleksguiden.

Karin
Karin
Reply to  niiinis
2 years ago

Då var det jag som var blind. Ska kolla igen, tack.

Valeria
Valeria
2 years ago

Wow vad fin😍. Alla lycka till! Måste bara fråga vart du köpt skorna? Var så fina till😊

niiinis
niiinis
Reply to  Valeria
2 years ago

Tack! Dom är köpa på Deichmann. 💞

Nästa inlägg

Det är över!

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x