Bio & duchebags

Hej älsklingar!

Det är torsdag redan och även om jag fortfarande jobbar så känns det som dagarna går in i varandra för mig. Sommarlovet gör nog sitt till och att det är sommar och semestertider.

Igår var vi ÄNTLIGEN på bio igen. Det var vi och kanske 10 till i salongen. Milo har längtat som en galning efter att få gå på bio och det var riktigt härligt att få köpa på sig massa gott och kvista in i en mörk biosalong. Vi såg Kong VS Godzilla. Milo och Tony tyckte den var bra, jag som är en HSP (highly sensitive person) tyckte det var lite uppstressade. Så mycket känslor, höga ljud och spänning. Nu räcker det med sånt för ett bra tag framåt, får bli härliga, förutsägbara kärlekskomedier ett tag nu. Ska ändå säga att filmen var bra, den är absolut sevärd! Imponerad av hur verklighetstroget man kan få saker. Nu ser jag fram emot den andra filmen av TOP GUN. Det kommer vara en höjdare!

I förrgår/ igår (en story ligger ju i 24 timmar) hade jag ”fråge- lätta ditt hjärta” stund på min Instagram story. Detta var bara några av de inlägg som kom in som handlade om att känna sig sårad, otillräcklig och olycklig som kom in.

Det slog mig hur många det är som lever med douchebags där ute? Vem har inte råkat ut för en sån nångång i livet? Jag har det, säkert de allra flesta har det. Det som är så ledsamt med allt det är ju att man som kvinna kanske inte inser sitt eget värde, kanske har man blivit lite ”blind” i relationen och inte inser hur dålig den här relationen verkligen är. Kanske har det gått så långt så man tror att man inte förtjänar bättre eller att det inte finns bra män därute. Det är så sorgligt.

Igår ville jag peppa kvinnor (och kanske män som lever med motsatsen till kvinnor) att hitta sin krigarprinsessa inom sig. Hon som krigar för dig och för att du ska få vad du förtjänar, att du ska få leva med någon i en trygg relation som älskar dig exakt för den du är. Hon som ser till att du strävar efter lyckan som faktiskt också är ägnad åt dig, inte bara alla andra. Hon som ser till att du är stark och modig nog att lämna en sådan relation.

Någon skrev att hon var så ledsen för hon blev lämnad. Gud, tro mig, jag vet exakt hur det känns. Det finns inget som gör så ont. Att bli bortvald, att inte känna sig älskad, det är hemskt. Men, vem vill leva med någon som inte vill vara med dig? Man ska tillåta sig att gråta och vara ledsen, det ÄR en sorg att bli lämnad. Men man ska försöka hitta sin krigarprinsessa i sig, som hjälper en att titta uppåt och framåt, förstå att man är fantastisk och förtjänar att vara med någon som vill vara där, inget annat. För mig har faktiskt ilska hjälpt i såna situationer, att bli förbannad. Det är en form av drivkraft att ta sig framåt. Tiden är nämligen en väldigt god vän vid den formen av sorg.

Hoppas jag peppat någon att ta tag i en dålig relation, det är så inte värt att leva år ut och år in med att känna sig olycklig.

Nu ska jag ta tag i dagen, vi hörs sen.

Kram Nina

62
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Agneta
2 years ago

Ja,det blir ju inte bättre att gå tillbaka till en sån relation. Lyssnar på framgångspodden,där Josefin Frankner pratar om hur hon var slav i Knutby. Hoppas Åsa Walldau stoppas,så hon inte förstör fler liv.Herre gud vilken människa!

Jenny
Jenny
2 years ago

Ledsen av att läsa de kommentarerna för jag har själv varit där. Bedragen och manipulerad flera gånger, till slut hittade jag ett sms till en prostituerad som det framgick att han redan träffat i en gammal telefon jag lånade. Då var jag så tillplattad att jag skämdes och inte konfronterade ens.. Har man väl blivit förnedrad så tror jag man måste lämna, det blir inte bättre.. Idag har jag lämnat och brutit all kontakt men det kommer ibland och trycker till självkänslan. Hoppas på att alla de som skrev där också tar sig ur ❤️

niiinis
niiinis
Reply to  Jenny
2 years ago

Stor kram till dig! ❤️❤️❤️

Nästa inlägg

STRAWBERRY & MINTROSÉ

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x