Äntligen!

Godmorgon raringar!

Just i detta nu är vi på väg till en datenight med övernattning jag och Tony. Roligt nog såg jag att förra årets datenight skedde på just exakt samma dag förra året. Sånt sammanträffande, kanske ska 13 juli bli vår datenights dag?

Ska bli så himla härligt att komma iväg på tu man hand. Det har varit mycket jobb för oss båda och mycket att tänka på. Ska bli skönt att bara ta ett dygn och hänga bara vi. Under hela vår relation så har vi försökt vara duktiga på sånt. Det är jag glad för, helst då när alla barnen var små. När man knappt hann säga hej till varandra. Jag brukar ge det som råd när man känner att man famlar lite i relationen, ta några dagar på tu man hand. Då känner man ganska snabbt hur man har det i relationen. Är passionen kvar så brukar den hitta hem igen under de dagarna. Man kanske kommer hem nykära eller så har man bara fått sovit ostört, lite sömn brukar göra gott för själen också.

Vi ska testa Ellery Beach House, har sett att många influencers varit där och tyckt att det ser så himla fint ut. Vi lyckades hitta plats nu, ska bli spännande att se det.

Vill tipsa dig om min tävling som pågår på min Instagram just nu. 2 av er vinner min bakbok ”Baka på 30 minuter” och varsitt presentkort på 500 kr på Cervera. HÄR hittar du min Instagram.

Vi hörs senare! Häng gärna med på Instagram där jag uppdaterar story flitigt.

Kram Nina

72
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anna
Anna
3 years ago

Hoppas ni får ett härligt dygn tillsammans🥰
Vilken fiiiin klänning du har på dig, får jag fråga vart du köpte den?

niiinis
niiinis
Reply to  Anna
3 years ago

Det är en topp från H&M och en kjol från STOCKH LM. ❤️

Img 8873.jpg

Nästa inlägg

LYXIGA VÄSTERBOTTENPAJEN MED VÄSTKUSTTOPPING

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x