Espresso Martini

Innehåller annonslänk för Cervera

Halloj!

Full fart mot helgen. Här hemma laddas det för lite helg redan nu. Jag har provblandat en härlig kaffedrink som skulle passa perfekt till en chokladig efterrätt. Kan tänka mig att den här Choklad & Lakritsfudgekakan skulle passa som en smäck.

Cocktailglas från Iittala (bra pris)

Fick inte riktigt till fluffet som ska vara uppepå, detta pga av att min Nespresso kalkade igen just precis nu. Så trist….bryggde kaffet i en vanlig kaffebryggare. Men om den blev god ändå? Oooooooh myyyyyy goooood!

ESPRESSO MARTINI 2 glas

6 cl kall espresso

6 cl vodka

6 cl cl shake-it mixer coffee

2 tsk kondenserad mjölk

några kaffebönor

Gör såhär:

1) Häll espresso, vodka, kondenserad mjölk och shake it mixer kaffe i en shaker. Fyll upp med is.

2) Skaka ordentligt och sila ned i 2 martini eller som jag i mina favorit cocktailglas från Iittala.

3) Toppa med kaffebönor.

Tips: Vill du göra den alkoholfri så heter det Virgin Espresso Martini och då hoppar du bara över vodka.

Nu ska jag sätta mig och skriva en lista på vad vi ska handla till helgen. Jag är verkligen helt urusel på att skriva handlingslistor numera. Går där i affären och bara bombar korgen med allt och ingenting. Sen kommer jag hem och märker att jag ändå inte fick med mig hälften ens. Jag vill i alla fall äta något riktigt gott imorgon. Göra förrätt, varmrätt och efterrätt. Det är verkligen torrt i fantasin ibland. Brukar sitta och scrolla på Pinterest när fantasin tryter men inte ens det hjälper nu. Haha…

Koppar HÄR // Assietter HÄR // Tallrikar HÄR (superbra priser på alla nu)

Får inte jag duka fint med dessa i helgen så blir jag nästan sur. Har inte fått till någon fin dukning ÄN även om jag pratat om det i en halv evighet känns det som.

Tipsar om att Cervera har klubblagar med 25% rabatt på nästan allt. Ange KLUBB i kassan.

Hepp, dags att dra. Har inte ens klivit ur nattsärken än och klockan är snart 3. Guuud…. Måste bli bättre på att kliva upp och fixa mig i ordning på morgonen. Annars blir alla mina arbetsdagar ihopblandade med hemmet på något vis.

Kram Nina

46
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Phonto.jpg

Nästa inlägg

ÖVERRASKNINGEN

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x