ANNONS
Integritet på Tailsweep

Snygga nyheter och cafébesök

/

Innehåller annonslänkar för BabyFace

Gokväll vänner!

Det är Onsdag och den har varit i full gång redan från start. Idag var jag på möten i Stockholm igen, var där igår också. Hade möten få också och ett efterlängtat besök på Plain Vanilla på Ekerö inplanerat. Har bara sett deras fina butik på Instagram men aldrig varit där förut så nu var det dags.

Som ni vet så älskar ju jag och testa olika caféer runtom i landet. När vi styrde kosan mot Ekerö och Plain Vanilla så såg jag att det fanns ett bageri mitt i Ekerö centrum. Det måste man ju testa tänkte jag. Lagom kaffesugen när vi väl klev innanför dörrarna. Det var nästintill fullsatt på det lilla mysiga cafet.

Kan säga såhär, både jag och Tony kunde ge betyget 10/10 på det fikat vi tog. Tony åt också en macka, brödet var top notch. Kokosbollen och kokostoppen var verkligen såååå goda, jag kan nog säga att kokosbollen/chokladbollen var den godaste jag ätit. Åh, kan du så åk dit och fika, sååå gott! Kaffet med, och jag fick både koffeinfritt och havremjölk.

Ja men visst hann han fota lite också. Med min handväska i handen. Haha….

Wow! Plain Vanilla, vilken butik. Låg suuuperfint nere vid vattnet. Bland båtar och padelbanor, detta måste ju verkligen vara ett riktigt mecka på sommaren. Ska du dit nångång så förbered dig på att ha lite tid, det finns mycket snyggt att titta på kan jag lova.

2 hela påsar med mycket snyggt blev det för mig. Kan skvallra om att det blev 2 par skor. Vad är det med mig och skor, älskar dom jäklarna. Kan typ inte få nog. Ska visa dig sen vad jag fyndade!

På vägen hem sedan så hämtade jag ut mitt paket från BabyFace. Måste först börja med att tipsa er om att de har 20% rabatt på allt från Clarins.

Mina favvoläppglans är ju därifrån. Så vårdande, kan inte vara utan på hösten.

Apropå det så fick jag en fråga angående mina läppar. Den färgen jag har är just denna här ovan. Färgen heter Apricot 02 och du hittar den HÄR.

Jag beställde mina favoritprodukter från Dermalogica som just tagit slut. Alla på en gång, så typiskt! Det har stramat i ansiktet som tusan men nu vet jag att det snart är ordning på det igen. Fuktkrämen intensive moisture balance är en fuktkräm som balanserar huden och fuktigheten, så skön känsla. Tips! Sen blev det även min favvo-toner multi-active toner. Alltså den här är sååå bra. Du kan spraya den på ansiktet efter tvätt, jag brukar spraya lite på en pad och dutta runt i hela ansiktet. Så skön känsla! Den ger fukt, är lugnande och utslätande. Perfekt att spraya i ansiktet rakt över makeupen om du känner dig lite ofräsch eller torr. Flera ggr per dag runt höst & vinter.

Sen beställde jag Mellans favvokräm active moist. Han har fått bort sin Perioral Dermatit med den. Så fort han får slut och använder någon annan kräm så blossar den upp, men så fort han är tillbaka till denna krämen så försvinner det på bara några dagar. Tips tips tips om du lider av den hudsjukdomen. Han tycker förresten också att den funkar på finnig hy.

Beställer man produkter över 1200 följer det med en superhärlig exfoliant. Små små korn i som rengör huden på djupet. Bort med döda hudceller och orenheter som ger ofräsch hy, finnar och skinnflagor i ansiktet.

Nähe! Nu ska jag ta kväll här. Jag kommer nog somna snart, haha! Nä, vi måste äta kvällsmat innan jag somnar.

1
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00