ANNONS

Shopping på IKEA i Schweiz

/

Godmorgon från Schweiz!

Idag är det tisdag och snön har kommit på topparna på bergen. Så galet att vakna upp till det idag. Igår var det ganska så varmt och regnigt, idag är det 5 grader och snö som sagt. Det går fort i Schweiz sägs det.

Kolla! Fullt med snö. Wow, jag kan inte sluta förundras över detta land alltså. Och magin med bergen. När molnen kommer in så är det som bomullstäcken som rullar ut över berget, det är verkligen helt magiskt att se.

Igår tog vi Theddes bil till IKEA. En färd på ca 1,5 timma. Hur vi skulle få in en 160 säng i denna bilen senare samma dag är för mig fortfarande en gåta. En stomme, en madrass, en bäddmadrass och höj och sänkbar ribbotten. Men det fick vi! Vi måste vara Mc Guyver hela högen. Haha… vi pusslade och fixade en stund men sen var allt i.

Det var kanske inte den behagligaste av trippar jag tagit då jag och Milo trängdes i bak med allt detta. Haha….men hem kom vi och idag ska allt byggas ihop. Så kul! 

Han provade och provade olika konstellationer och till slut hittade vi något som kändes bra. Idag har han en 90 cm bred säng som han sover allt annat än skönt i. Så detta ska nog bli toppen hoppas vi.

Vi åt köttbullar och mos på IKEA. Man fick t.o.m. en svensk flagga till. Smakade inte som hemma, dock helt ok. Men det är inte mycket som smakar som hemma här. Hittills måste jag säga att maten inte varit någon höjdare. På planet hit var det toppen men sen har det inte känts särskilt härligt. Ska säga att vi inte varit på något fancy heller så kanske är det orsaken. Vi ska testa fler ställen framöver så då hoppas jag att jag kan säga annorlunda.

Dags att fortsätta jobba här. Börjar bli sugen på frukost så tror jag måste tjoffa upp gubben som sover än. Han fyller förresten 15.000 dagar idag, det ska vi fira på något sätt. Det kan du räkna ut HÄR.

Ha en fin dag så hörs vi sen!

Kram Nina

0
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00