Stanna upp

Godmorgon vänner! Helgen har varit så lugn och faktiskt mest bestått av jobb. Det är mycket jobb som ska in såhär innan jul. Igår tillbringade vi t ex dagen med plåtning i mamma & pappas trädgård och grillkåta. Riktigt mysigt och sitta där med elden sprakande….
Igår morse vaknade jag så tidigt, så pass tidigt att jag hann med en promenad med mina föräldrar. Åh….jag är så glad att jag har dom båda. Att dom är pigga och orkar. Det är verkligen inget man längre tar föregivet. Så tacksam för det, något jag faktiskt också försöker vara varje dag. Jag stannar upp när jag kommer ihåg…och så tänker jag på hur tacksam jag är för att de finns. Det tar några sekunder, men gör livet så mycket finare. I somras stannade jag upp mååååånga gånger och tittade på himlen, kände värmen mot min hud och tänkte: ”Gud vad jag är tacksam för att det är sommar och varmt, just nu är det sommar och åh vad skönt det är”. Det är sååå viktigt, testa vetja. Det gör något väldigt fint med själen. Ett annat tips är att titta på Elin på Nyhetsmorgon. Hon var med igår och hennes ord gick rakt in i mitt hjärta. Kolla HÄR. Hon sa så mycket klokt och mycket som jag försöker leva efter varje dag. Hon är så klok och så oerhört stark. Nu måste jag kicka igång dagen. Vi hörs sen igen. Kram Nina
36
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Img 5270.jpg

Nästa inlägg

Julgodis – Marshmallowfudge

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x